Sankaluurit ja kaiuttimet

37610
Jabra engage 75 stereo dect sankaluuri langaton

Jabra engage 75 stereo dect sankaluuri langaton

Langattoman teknologian ja tietoturvan työvoitto: jabra engage 75 -kuulokkeiden avulla jopa kolme kertaa enemmän ihmisiä voi työskennellä langattomasti samassa tilassa kuin ennen. jopa 150 metrin kantamalla toimivat kuulokkeet ovat erittäin helppokäyttöiset, kiitos intuitiivisten painikkeiden, joiden avulla voit vastata ja lopettaa puheluita, säätää äänenvoimakkuutta ja mykistää mikrofonin. kuulokkeissa on kätevä kiirevalo, jonka palaessa työkaverisi tietävät sinun olevan kiireinen. kuulokkeissa on jopa 13 tunnin puheaika ja virran käydessä vähiin pikalataustoiminto lataa ne 40-prosenttisesti täyteen asti puolessa tunnissa. täyteen lataaminenkaan ei vie kuin 90 minuuttia. patentoidun langattoman yhteyden tietoturvataso on dect-c 256- bittisellä aes-salauksella ja 128-bittisella varmennuksella.


37218
Jabra evolve 80 ms stereo vastamelukuuloke langallinen

Jabra evolve 80 ms stereo vastamelukuuloke langallinen

Jabra evolve 80 ms -vastamelukuulokkeiden korkealuokkainen taustamelua suodattava teknologia antaa sinulle työskentelyrauhan jopa meluisassa avokonttorissa. kuulokkeiden mikrofoni ja kaiuttimet on optimoitu sekä puheluihin että musiikin kuunteluun - voit helposti muuttaa laitteen tyylikkääksi musiikkikuulokkeeksi kääntämällä mikrofonin piiloon pääsankaa vasten. kuulokkeissa on näppärät puheluiden hallintasäätimet ja valo, joka kertoo työkavereillesi puhelun olevan käynnissä. yhdistä kuulokkeet helposti tietokoneeseesi usb:n kautta tai älypuhelimeesi ja tablettiisi 3,5 mm liittimen kautta. pakkauksessa mukana pehmeä suojapussi kuulokkeille. headsetin johdon pituus 120 cm. usb - adapterin johdon pituus 95 cm. myyntierä: 1.


37236
Jabra speak 810 ms kaiutinpuhelin

Jabra speak 810 ms kaiutinpuhelin

Jopa 15 henkilön neuvottelupuheluihin ja isoihinkin tiloihin (100 m2) suunnitellun jabra speak 810 -kaiutinpuhelin poimii kulloisenkin puhujan äänen kirkkaasti ja ilman häiriöitä. jabra speak onkin korvaamaton apu esim. tiimipalavereissa, joissa osa osallistujista on mukana etänä. kaiuttimen neljä zoomtalk-mikrofonia kuuntelevat kaiuttimen ympäristöä täydet 360 astetta ja osaavat erottaa puheen muusta hälystä. kaiutin käyttää 30 metrin päähän kantavaa bluetooth class 1 -tekniikkaa langattomaan yhdistämiseen. bluetooth-yhteyden lisäksi kaiuttimessa on 3.5 mm liitäntä ja usb-portti esimerkiksi puhelimen lataukseen. kaiuttimen dps-teknologia tukee hd voice -protokollaa yhteensopivien operaattoreiden kanssa. ms lync- ja skype for business -sertifioitu.


37233
Jabra stealth uc (ms) bluetooth-kuuloke

Jabra stealth uc (ms) bluetooth-kuuloke

Jabra stealth uc ms on huomaamaton, monipuolinen ja tehokas bluetooth-kuuloke. sen pieni, kätevä muotoilu luo huippuluokkaisen käyttömukavuuden. jabra stealthin hd-ääni, sisäänrakennettu melunvaimennusteknologia ja kaksi mikrofonia takaavat vähemmän taustamelua ja häiriöttömät puhelut. nfc:n avulla yhdistät kuulokkeen puhelimeesi helposti ja voit käyttää kuulokkeita jopa 30 metrin etäisyydellä tietokoneestasi tai 10 metrin etäisyydellä kännykästäsi. voit käyttää applen siri- tai google now -palveluita puheellasi kuulokkeen kautta langattomasti. akun kesto jopa 6 tuntia, valmiusaika jopa 240 tuntia. latausaika 2 tuntia. mitat: 1,54 x 2,42 x 6,52 cm, paino 7,9 g.


10828
Logitech pc960 usb kuuloke

Logitech pc960 usb kuuloke

Logitech pc headset 960 usb -kuulokemikrofonin avulla nautit täyteläisestä digitaaliäänestä ja käyttömukavuudesta. kuulokkeissa on säädettävä ja kevyt pantaosa, joka tuntuu mukavalta pitkäänkin käytettynä. säädät äänenvoimakkuutta ja mykistystä kätevästi suoraan johtoon sijoitetuilla säätimillä, ja melua suodattava mikrofoni vähentää häiritseviä taustaääniä. varsimikrofonin voi kääntää pois tieltä, kun sitä ei käytetä. plug and play -liitäntä, skype-yhteensopiva. myyntierä: 1.


10830
Logitech s150 digitaalinen kaiutin usb, 1 kpl=2 kaiutinta

Logitech s150 digitaalinen kaiutin usb, 1 kpl=2 kaiutinta

Pienikokoiset, kevyet ja tehokkaat logitech s150 -kaiuttimet ottavat virran suoraan usb-väylästä, joten erillistä virtajohtoa ei tarvita. kaiuttimissa on helppokäyttöiset äänenvoimakkuuden säätö- ja äänenvaimennustoiminnot. myyntierä: 1 / 12.


37966
Logitech zone vastamelukuuloke langaton

Logitech zone vastamelukuuloke langaton

Logitech zone -vastamelukuuloke on vastaisku avoimien työtilojen hälinälle. 30 metrin langattoman kantaman ansiosta voit liikkua työpaikalla yhteyden katkeamatta, ja edistynyt vastamelutekniikka vähentää merkittävästi taustahälyä auttaen keskittymään työn alla olevaan tehtävään. puheluissa ja videoneuvotteluissa vastamelumikrofoni takaa, että keskustelukumppani kuulee juuri sinun äänesi eikä ympärilläsi vallitsevaa hälyä. äänenlaatu on luonnollisesti yhtä hyvä myös musiikkia kuunnellessa. mukavat ja egonomiset kuulokkeet on suunniteltu pitkäaikaiseen päivittäiseen käyttöön. kevyt silikonipehmustettu pantaosa ei purista korvia liian voimakkaasti. parhaimmillaan zone toimii liikkuvaa työtä tekevien käytössä, sillä se voidaan yhdistää yhtä aikaa langattomasti tietokoneeseen, tablettiin ja älypuhelimeen. myyntierä: 1.


35598
Plantronics voyager 8200 uc vastamelukuuloke langaton

Plantronics voyager 8200 uc vastamelukuuloke langaton

Laadukas plantronics voyager 8200 uc -vastamelukuuloke antaa sinulle työrauhan missä tahansa. kuulokkeen kaksitasoinen anc- vastamelutoiminto ehkäisee taustahälyä ja antaa sinun keskittyä mieltymyksesi mukaan joko täyteläiseen ääneen tai hiljaisuuteen. laite toimii yhdessä matkapuhelimen, tabletin, pc:n ja macin kanssa ja sen bluetooth-tuplayhteyden avulla yhdistät kuulokkeet samanaikaisesti niin tietokoneeseen kuin matkapuhelimeen. kuulokkeen sisäänrakennetussa mikrofonissa on taustamelun ja tuulen huminan suodatus, joten tulet ymmärretyksi myös puheluita puhuessasi. pehmeät korvatyynyt, 24 tunnin kuunteluaika ja 3,5 mm:n äänijohto mahdollistavat musiikin kuuntelun töissä, lennolla tai liikkeessä. laitteen bluetooth-kantama on jopa 30 metriä. kuulokkeiden mukana tulee tukeva suojapussi. myyntierä: 1.