Jalkatuet

14760
Fellowes microban jalkatuki antibakteerinen

Fellowes microban jalkatuki antibakteerinen

Fellowes microban -jalkatuella parannat istuma-asentoasi ja pidät veren kiertämässä. liikkuvarakenteinen tuki on helppo säätää haluttuun asentoon jalan painalluksella. tuen antibakteerinen microban®-suoja vähentää haitallisia bakteereita. myyntierä: 1.


17859
Fellowes pro series jalkatuki metalli

Fellowes pro series jalkatuki metalli

Fellowes pro series -jalkatuki vähentää jalkojen ja alaselän painetta ja parantaa verenkiertoa. tuessa on kolme korkeudensäätöä välillä 105-135 mm, ja sen liukumaton pinnoite pitää jalat tukevasti paikoillaan. myyntierä: 1.


17107
Fellowes standard jalkatuki

Fellowes standard jalkatuki

Fellowes 481211 standard -jalkatuella parannat istuma-asentoasi ja pidät veren kiertämässä. tuen vapaa liikkuvuus mahdollistaa jalkojen venyttelyn ja parantaa verenkiertoa, ja sen muotoiltu pinta hieroo jalkapohjia vähentäen stressiä. kierrätettävässä jalkatuessa on kaksi korkeudensäätöä, 85 mm ja 105 mm. myyntierä: 1.


25778
Flex jalkatuki lepuutusorrella

Flex jalkatuki lepuutusorrella

Ergofinlandin flex-jalkatuessa on jalkoja aktivoiva, 45 asteen kulmaan kääntyvä jalkataso ja vaakaorsi jalkojen lepuutusta varten. ergonomisen tuen avulla saat liikettä jalkoihisi, joka parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta. liikkeen ansiosta voit paremmin ja olet virkeämpi koko työpäivän. tuki soveltuu sekä seisoma- että istumatyöhön. jalkataso on säädettävissä kolmeen eri korkeuteen ja hyvät liukuesteet pitävät jalkatuen paikoillaan. jalkatuessa on metallinen runko, muovinen jalkataso ja sen lepuutusorsi on päällystetty helposti puhdistettavalla tekonahalla. myyntierä: 1.


37593
Super soother jalkatuki

Super soother jalkatuki

Jalkatuen käyttäminen parantaa verenkiertoa, vähentää turvotusta ja pitää näin virkeämpänä työpäivän ajan. tällä jalkatuella on hyvä hinta-laatusuhde ja sen kulma on säädettävissä kahteen eri asentoon. myyntierä: 1.


11019
Wedo 275201 ergoswing jalkatuki

Wedo 275201 ergoswing jalkatuki

Wedo 27501 ergoswing on vapaasti säädettävä jalkatuki, jonka käyttäminen parantaa alaraajojen verenkiertoa ja tekee pitkästäkin istumisesta miellyttävämpää. tuen korkeus on säädettävissä (3,5–13 cm).