Selkätuet

34322
Back app 360 tasapainolauta

Back app 360 tasapainolauta

Seisoessasi ja tasapainoillessasi back app 360 -tasapainolaudalla liikut vapaasti kaikkiin suuntiin. tämän hienovaraisen harjoittelun ansiosta alaraajojen sekä selän nivelet ja lihakset vahvistuvat samalla, kun työskentelet seisten. voit muokata tasapainoharjoituksen tehoa punaisesta säätönupista. erityisesti sähköpöytien kanssa erinomaisesti yhteensopiva back app 360 -lauta on luonteva osa modernia toimistoa. sen tasaisen pinnan ansiosta voit seistä mielesi mukaan leveästi tai kapeasti, säilyttäen aina luonnollisen asennon.


34596
Fellowes plushtouch selkätuki

Fellowes plushtouch selkätuki

Fellowes plushtouch on pehmeä ristiselän tukityyny säädettävällä kiinnityshihnalla. ergonominen tuki pitää selän luonnollisessa asennossa istuessa. myyntierä: 1 / 2.


14595
Fellowes pro series ultimate selkätuki musta

Fellowes pro series ultimate selkätuki musta

Fellowes 8037601 pro ultimate on selkätuki, jonka neljä muotoutuvaa, selkää myötäilevää ja erinomaisesti hengittävää vaahtomuovityynyä antavat hyvän tuen keski- ja alaselälle. napakasti paikallaan pysyvä tuki on helppo laittaa paikalleen tuoliin, ja sen antibakteerinen microban®-pinta on helppo pitää puhtaana. myyntierä: 1.