Satulatuolit

37180
Active balance 360 ergonominen tuoli musta

Active balance 360 ergonominen tuoli musta

Aktiivisella istumisella on positiivisia terveysvaikutuksia. active balance 360 -tuolin istuinosan keinumekanismi aktivoi vatsan ja selän syvät lihakset parantaen sekä verenkiertoa että lihaskuntoa. korkeussäädettävässä istuimessa on kestävä ja likaa hylkivä kangaspinta. osa pyöristä on lukittavissa ja istuimen jalkaristikko on metallinen.


25137
Lenni satulatuoli nahka musta

Lenni satulatuoli nahka musta

Lenni-satulatuolin miellyttävä pehmustus sekä portaattomat korkeuden ja kaltevuuden säädöt tekevät ergonomisesta työskentelyasennosta helppoa. tuolista löytyvät ristiselkää tukevat selkänojan korkeus- ja kaltevuussäätö, ja selkätuki voidaan vapauttaa keinumaan, jolloin sitä voidaan käyttää venyttelytukena. • istumakorkeus 54 - 75 cm. • jalkaristikon halkaisija 60 cm. • toimitetaan m-jousella. tilaustuotteena saatavissa pidemmällä ja lyhyemmällä kaasujousella. myyntierä: 1.


35505
Salli light basic satulatuoli musta

Salli light basic satulatuoli musta

Salli light basic on kevyt ja edullinen satulatuoli yksiosaisella mustalla polyuretaani-istuimella. korkeussäädettävässä istuimessa on genitaalialueen painetta vähentävä ura keskellä. tuolin mukana tulee kankainen suojahuppu. ryhdikkäässä asennossa hengitys kulkee paremmin ja aivot saavat riittävästi happea. tuolissa on musta kaasujousi ja muoviristikko, saatavana myös alumiiniristikolla. käyttöohjeet: https://salli.com/tuotteet/kayttoohjeet/ myyntierä: 1.


13466
Salli multiadjuster satulatuoli nahka musta

Salli multiadjuster satulatuoli nahka musta

Salli multiadjuster on monipuolisilla säätömahdollisuuksilla varustettu satulatuoli, joka sopii hyvin erilaisten istujien tarpeisiin. sen kaksiosaisen nahkaistuimen keskiraon ansiosta selkää ei tarvitse pyöristää poispäin genitaalialueelle suuntautuvasta paineesta, vaan selän notko pysyy luonnollisena. innovatiivinen salli base-ristikko hieroo jalkapohjia stimuloiden niiden verenkiertoa, mikä parantaa vireystilaa. kaksiosaisessa istuimessa on sekä leveyden- että kallistuksensäätö, tuolin korkeussäätö toimii kaasujousella. salli multiadjuster toimitetaan useimmille istujille sopivalla l-kaasujousella, muut koot tilauksesta. suositeltavat kaasujousien mitat: • s-jousi alle 150 cm. • m-jousi alle 170 cm (150-170 cm). • l-jousi yli 165 cm pitkille käyttäjille. käyttöohjeet: https://sal[...]


35507
Salli slim basic satulatuoli musta

Salli slim basic satulatuoli musta

Salli slim basic on kevyt, varsinkin lapsille ja pienikokoisille naisille soveltuva satulatuoli, jossa on kaikki kaksiosaisen istuimen hyvät puolet. korkeussäädettävässä istuimessa on genitaalialueen painetta vähentävä ura keskellä. istuimen leveys on kiinteä, ei säädettävissä. istuimen materiaali on polyuretaani. ryhdikkäässä asennossa hengitys kulkee paremmin ja aivot saavat riittävästi happea. tuolissa on musta m-koon kaasujousi ja muoviristikko, saatavana tilauksesta myös alumiiniristikolla. käyttöohjeet: https://salli.com/tuotteet/kayttoohjeet/ myyntierä: 1.


14978
Salli swing satulatuoli nahka musta

Salli swing satulatuoli nahka musta

Salli swing on keinuva satulatuoli, jolla lisäät liikettä työpäivääsi. sen kaksiosaisen nahkaistuimen keskiraon ansiosta selkää ei tarvitse pyöristää poispäin genitaalialueelle suuntautuvasta paineesta, vaan selän notko pysyy luonnollisena. istuimen leveys on kiinteä. ergonominen istuin myötäilee kehon liikkeitä, ja erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset vahvistavat alaselän, lantion alueen ja vatsan lihaksia. ryhdikkäässä asennossa hengitys kulkee paremmin ja aivot saavat riittävästi happea. salli swing toimitetaan suurimmalle osalle käyttäjistä sopivalla l-kaasujousella, muut koot tilauksesta. suositeltavat kaasujousien mitat: • s-jousi alle 150 cm. • m-jousi alle 170 cm (150-170 cm). • l-jousi yli 165 cm pitkille käyt[...]


13467
Salli twin satulatuoli nahka musta

Salli twin satulatuoli nahka musta

Salli twin on helppokäyttöinen ja ergonominen satulatuoli kaksiosaisella mustalla nahkaistuimella. leveys- ja kallistussäädettävässä istuimessa on genitaalialueen painetta vähentävä ura keskellä. ryhdikkäässä asennossa hengitys kulkee paremmin ja aivot saavat riittävästi happea. tuolissa on metallinen salli base -ristikko, joka hieroo jalkapohjiasi. tuoli toimitetaan l-kaasujousella, muut koot saatavilla tilauksesta. salli twin toimitetaan suurimmalle osalle käyttäjistä sopivalla l-kaasujousella, muut koot tilauksesta. suositeltavat kaasujousien mitat: • s-jousi alle 150 cm. • m-jousi alle 170 cm (150-170 cm). • l-jousi yli 165 cm pitkille käyttäjille. käyttöohjeet: https://sal[...]


13468
Soft 7012 satulatuoli kangas musta

Soft 7012 satulatuoli kangas musta

Soft 7012 -satulatuolin istujan vartalolle muotoutuva Thermofoam-erikoispehmuste sekä portaattomat korkeuden ja kaltevuuden säädöt antavat rennomman ja ergonomisemman työasennon. Soft 7012 on verhoiltu kestävällä kankaalla. Ergonomisen, ryhtiä parantavan ja verenkiertoa tehostavan tuolin pyörissä on pehmennetty juoksupinta. Tuoli toimitetaan M-kaasujousella, erikseen tilattavissa myös S- tai L-jousella. Istuinkorkeus 60–81 cm, ristikko 44,50 cm.


18200
Soft 7074m satulatuoli nahka musta

Soft 7074m satulatuoli nahka musta

Soft 7074m -satulatuolin istujan vartalolle muotoutuva thermofoam-erikoispehmuste sekä portaattomat korkeuden ja kallistuksen säädöt antavat rennomman ja ergonomisemman työasennon. soft 7074 on verhoiltu laadukkaalla ja kestävällä nahalla. ergonomisen, ryhtiä parantavan ja verenkiertoa tehostavan tuolin pyörissä on pehmennetty juoksupinta. tuoli toimitetaan m-kaasujousella, erikseen tilattavissa myös s- tai l-jousella. istuinkorkeus 60–81 cm, ristikko 44,50 cm.