Liimahiiret

37573
Lyreco liimarolleri pysyvällä liimalla 6mm x 10m

Lyreco liimarolleri pysyvällä liimalla 6mm x 10m

Lyrecon ergonomisesti muotoiltu liimarolleri on tarkoitettu paperin, kirjekuorien, lahjapakkausten ja muiden paperituotteiden liimaamiseen. rollerissa on liimanauhaa suojaava korkki, joka estää kuivumisen. liimanauha: 6 mm x 10 m


16917
Pritt liimarolleri irtoavalla liimalla 8,4mm x 8,5m

Pritt liimarolleri irtoavalla liimalla 8,4mm x 8,5m

Pritt-liimarollerilla saat siistin ja tarkan lopputuloksen teipin uuden hunajakennomaisen rakenteen ansiosta. liimateippi sopii erinomaisesti paperin, korttien, valokuvien, synteettisten materiaalien, lasin ja monen muun materiaalin tarkkaan ja siistiin kiinnittämiseen. rollerissa on kätevä sisään vedettävä minikärki ja irtoava liima. liimarollerissa on ergonominen muotoilu, joten käyttö on mukavaa ja vaivatonta. pakkaus on vähintään 50 % kierrätysmuovia ja se on täysin kierrätettävä. tuote on liuotteeton ja hapoton. liimakalvo: 8,4 mm x 8,5 m. myyntierä: 1.


16916
Pritt liimarolleri pysyvällä liimalla 8,4mm x 8,5m

Pritt liimarolleri pysyvällä liimalla 8,4mm x 8,5m

Pritt-liimarollerilla saat siistin ja tarkan lopputuloksen teipin uuden hunajakennomaisen rakenteen ansiosta. liimateippi sopii erinomaisesti paperin, korttien, valokuvien, synteettisten materiaalien, lasin ja monen muun materiaalin tarkkaan ja siistiin kiinnittämiseen. rollerissa on kätevä sisään vedettävä minikärki ja pysyvä liima. liimarollerissa on ergonominen muotoilu, joten käyttö on mukavaa ja vaivatonta. pakkaus on vähintään 50 % kierrätysmuovia ja se on täysin kierrätettävä. tuote on liuotteeton ja hapoton. liimakalvo: 8,4 mm x 8,5 m. myyntierä: 1.


1469
Tesa liimarolleri irtoavalla liimalla

Tesa liimarolleri irtoavalla liimalla

Kertakäyttörullainen tesa-liimarolleri sopii paperin, pahvin, valokuvien, muovin ja lasin tarkkaan ja lujaan liimaukseen. liimatut asiakirjat voidaan irrottaa ja liimata uudelleen monta kertaa. ekologinen liimarolleri on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmuovista, ja siinä on ergonominen otepinta. kellertävä väri osoittaa, minne liimaa on levitetty. liimanauha: 8,4 mm x 8,5 m.


1468
Tesa liimarolleri pysyvällä liimalla

Tesa liimarolleri pysyvällä liimalla

Kertakäyttörullainen tesa-liimarolleri sopii paperin, pahvin ja valokuvien pysyvään ja lujaan liimaukseen. liimarolleri on täydellinen valinta myös aktiiviselle kierrättäjälle, sillä se on valmistettu 100-prosenttisesti uusiomuovista. rollerin liima ei sisällä myrkyllisiä liuotteita eikä pvc:tä. ergonominen otepinta takaa täydellisen käyttökokemuksen. punertava väri osoittaa, minne liimaa on levitetty. liimanauha 8,4 mm x 8,5 m.