Astianpesuaineet

25720
Ecover astianpesuaine 1l

Ecover astianpesuaine 1l

Kasvispohjaisista aineista valmistettu, sitruunantuoksuinen ecover astianpesuaine ei jätä huuhtelujälkiä. ekologisella pesuaineella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 12.


118002
Fairy astianpesuaine Fresh Orange 450ml

Fairy astianpesuaine Fresh Orange 450ml

Fairy Clean&Fresh astianpesuaine on tehokas ja riittoisa viimeiseen pisaraan asti. Nestemäinen käsitiskiaine on niin tiivistettyä, että tarvitset sitä vain tipan. Irrottaa rasvaa erittäin tehokkaasti. Ihanan raikas appelsiinin tuoksu. Pakkauskoko 450 ml. Myyntierä 1 kpl. Laatikossa 10 kpl.


15295
Fairy original astianpesuaine 900ml

Fairy original astianpesuaine 900ml

Fairy original on syystäkin suosittu astianpesuaine astioiden käsinpesuun. runsaasti vaahtoava ja riittoisa fairy irrottaa tehokkaasti rasvaa. myyntierä: 1.


37528
Greenspeed all-in-one konetiskitabletti, 1 kpl=100 tablettia

Greenspeed all-in-one konetiskitabletti, 1 kpl=100 tablettia

Greenspeed all-in-one -konetiskitabletti sisältää huuhteluainetta ja kalkin kertymistä koneeseen ehkäisevää astianpesukonesuolaa. se on tehokas matalissa pesulämpötiloissa ja poistaa rasvalian jättäen astiat kiiltäviksi. eu-ympäristömerkityssä tabletissa on vesiliukoinen suojakalvo. pakkauksessa on 100 tablettia. myyntierä: 1 / 5 pkt.


37805
Heti neste dip esiliotusaine astioille 1l

Heti neste dip esiliotusaine astioille 1l

Kotimainen heti neste dip on matalavaahtoinen esiliotusaine astioille ja ruokailuvälineille. se on tarkoitettu etenkin vaikean lian irrottamiseen ennen koneellista astioiden pesua ja soveltuu loistavasti myös ruokailuvälineiden kirkastamiseen. heti neste dip poistaa pinttyneenkin lian. ph 14. myyntierä: 1 / 10.


14305
Kiilto md2 green easy tabs konetiskitabletti, 1 kpl=100 tablettia

Kiilto md2 green easy tabs konetiskitabletti, 1 kpl=100 tablettia

Kiilto green easy tabs -koneastianpesutabletit soveltuvat kaikkiin astianpesukoneisiin, joihin pesuaine annostellaan käsin. veteen liukenevaan suojakelmuun pakatut kaksikerrostabletit soveltuvat kaiken kovuisiin vesiin sekä lyhyisiin että pitkiin pesuohjelmiin. pesuaine pitää astiat kirkkaina ja suojaa korroosiolta. tehokkaan koostumuksensa ansiosta tabletit poistavat tehokkaasti rasva-, valkuaisaine- ja tärkkelyslikaa sekä väritahroja. erillistä huuhtelukirkastetta ei tarvita. ympäristöystävällisellä, hajusteettomalla ja fosfaatittomalla tuotteella on pohjoismainen joutsenmerkki. pakkauksessa on 100 tablettia. myyntierä: 1 / 5 pkt.


13643
Kiilto neutra l astianpesuaine 1l

Kiilto neutra l astianpesuaine 1l

Rasvaa ja valkuaislikaa tehokkaasti irrottava kiilto neutra l soveltuu astioiden käsinpesuun sekä kaikkien vettä kestävien pintojen puhdistukseen. miedosti hajustettu pesuaine toimii hyvin myös ikkunoiden ja muiden lasipintojen puhdistukseen. monikäyttöinen aine vaahtoaa sopivasti sekä huuhtoutuu hyvin pinnoilta, ja neutraalina tuotteena se ei vahingoita arkojakaan pintoja. erittäin taloudellinen ja riittoisa neutra l sopii pintojen kostea- ja nihkeäpyyhintään. ph 7. myyntierä: 1 / 6.


37795
Lv astianpesuaine 1l

Lv astianpesuaine 1l

Lv astianpesuaine on ihoystävällinen vaihtoehto astioiden käsinpesuun. se pesee astiat tehokkaasti, mutta on samalla hellävarainen käsille. aineen ph 5,5 on lähellä ihon omaa ph:ta, eikä se sisällä hajusteita tai väriaineita, joten tuote soveltuu hyvin myös allergisille. ympäristöystävällisellä tuotteella on pohjoismainen joutsenmerkki. myyntierä: 1 / 10.


24297
Lyreco astianpesuaine 500ml

Lyreco astianpesuaine 500ml

Lyreco eko -astianpesuaine poistaa tehokkaasti rasvan ja pinttyneen lian. miedosti sitruunan tuoksuinen, astioiden käsinpesuun tarkoitettu aine on valmistettu kasvispohjaisista raaka-aineista. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 12.


24298
Lyreco astianpesuaine 5l

Lyreco astianpesuaine 5l

Lyreco eko -astianpesuaine poistaa tehokkaasti rasvan ja pinttyneen lian. miedosti sitruunan tuoksuinen, astioiden käsinpesuun tarkoitettu aine on valmistettu kasvispohjaisista raaka-aineista. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 4.


26197
Sun classic professional konetiskitabletti, 1 kpl=100 tablettia

Sun classic professional konetiskitabletti, 1 kpl=100 tablettia

Sun classic professional on tiivistetty foliopäällysteinen koneastianpesuainetabletti. sekä pitkiin että lyhyisiin pesuohjelmiin sopivan tabletin entistä tiiviimpi ja tehokkaampi koostumus takaa erinomaisen pesutuloksen tinkimättä pesujen määrästä. tabletin sisältämä korroosiosuoja auttaa myös pitämään lasit kirkkaina. uusi tabletti on aikaisempaa ympäristöystävällisempi: sen tuotannossa on käytetty 30 % vähemmän kemikaaleja, pakkaus tuottaa 15 % vähemmän pakkausjätettä ja sen liikutteluun on tarvittu 15 % vähemmän kuljetuksia. pakkauksessa on 100 tablettia. myyntierä: 1 / 4 pkt.


17532
Sun huuhtelukirkaste 500ml

Sun huuhtelukirkaste 500ml

Astioiden konepesuun tarkoitettu sun huuhtelukirkaste saa astiat säihkymään kirkkaina jättämättä pisarajälkiä. astiat kuivuvat nopeasti. myyntierä: 1 / 6.