Saippuat ja shampoot

12293
Erisan hoitava pesuneste 1l

Erisan hoitava pesuneste 1l

Erisan hoitava pesuneste on dispenser-pakattu, hajustamaton ja väriaineeton koko vartalon pesuaine. herkkäihoisille sopivalla, allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymällä pesunesteellä on pohjoismainen joutsenmerkki. dispenser-järjestelmä on hygieeninen, suljettu annostelujärjestelmä, jossa annostelupumppu estää korvausilman sekä mikrobien pääsyn pakkaukseen. yhdellä painalluksella saat noin 1,5 ml pesunestettä. ph 5,5. teline koodilla: 5.709.957. myyntierä: 1 / 6.


13648
Erisan soap pesuneste 500ml

Erisan soap pesuneste 500ml

Ammattikäyttöön kehitetty Erisan Soap -nestesaippua sopii toistuvaan käsien ja koko vartalon pesuun. Väritön ja tuoksuton pesuneste on tehokas, mutta samalla hellävarainen iholle. Nesteen sisältämä glyseroli ehkäisee ihon kuivumista. Joutsenmerkki.
pH 5,5.


38278
Erisan Soap pesuneste 5L

Erisan Soap pesuneste 5L

Ammattikäyttöön kehitetty Erisan Soap -nestesaippua sopii toistuvaan käsien ja koko vartalon pesuun. Väritön ja tuoksuton pesuneste on tehokas, mutta samalla hellävarainen iholle. Nesteen sisältämä glyseroli ehkäisee ihon kuivumista.
pH 5,5.


35479
Greenspeed sumutinpullo yleis- ja pintapuhdistusaineille

Greenspeed sumutinpullo yleis- ja pintapuhdistusaineille

Greenspeed interior on yleis- ja pintapuhdistusaineille tarkoitettu sumutinpullo. pullon kyljessä on kuva, josta tunnistat käyttötarkoituksen. myyntierä: 1 / 6.


25085
Kiiltoclean hc38 käsienpuhdistusaine 3,8l

Kiiltoclean hc38 käsienpuhdistusaine 3,8l

Kiilto hc38 on liuotteeton, erittäin tehokas käsienpuhdistusaine raskaalle ja vaikealle lialle. sitruunantuoksuinen, veteen emulgoituva rakeinen tahna sisältää ihoa suojaavia ja hoitavia ainesosia. pesuvoidetta voidaan käyttää sekä ilman vettä että vesipesussa. sopii käytettäväksi korjaamoissa, konepajoissa, maatiloilla, maalaamoissa, kirjapainoissa ja muussa teollisuudessa. ph 7. myyntierä: 1 / 4.


37300
Lyreco ekologinen käsisaippua 500ml

Lyreco ekologinen käsisaippua 500ml

Lyrecon ekologinen käsisaippua on raikkaasti hajustettu käsien pesuneste päivittäiseen käyttöön. kätevä pumppupullo takaa oikean annostelun. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 12.


37301
Lyreco ekologinen käsisaippua 5l

Lyreco ekologinen käsisaippua 5l

Lyrecon ekologinen käsisaippua on raikkaasti hajustettu käsien pesuneste päivittäiseen käyttöön. viiden litran pakkaus on riittoisa ja edullinen. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 2.


15296
Palmolive nestesaippua milk & almond 300ml 12 kpl/BOX

Palmolive nestesaippua milk & almond 300ml 12 kpl/BOX

Palmolive naturals-sarjan milk & almond nestesaippua sisältää 100 % luonnollisia mantelin ainesosia. päivittäiseen käsien pesuun soveltuvan nestesaippuan koostumus on mieto. se puhdistaa ja hoitaa ihoa hellävaraisesti. nestesaippualla on miellyttävä kukkaistuoksu. pakkauksessa on 12 pulloa. myyntierä: 1.


37816
Palmolive nestesaippua milk & honey 300ml

Palmolive nestesaippua milk & honey 300ml

Palmolive naturals -sarjan milk & honey on luonnollisia ainesosia sisältävä, täyteläisen herkullisen tuoksuinen nestesaippua, jolla on mieto ja ihoa kosteuttava koostumus. se suojaa ihoa liialliselta kuivumiselta ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. myyntierä: 12 kpl.


12304
Tork hair&body suihkusaippua 1l 6 kpl/BOX

Tork hair&body suihkusaippua 1l 6 kpl/BOX

Tork hair & body on suihkusaippua koko vartalon ja hiusten pesuun. mieto saippua sopii esimerkiksi hotelleihin, kouluihin ja kuntosaleille. mieto koostumus ja hyvä tuoksu jättävät ihon ja hiukset pehmeiksi. sinetöity täyttöpullo kertakäyttöisellä annostuspumpulla takaa hyvän hygienian. ekologisella tuotteella on eu-ympäristömerkki. saippuapullo sopii tork s1-annostelijaan. tork-koodi: 420601. myyntierä: 1 / 6.


12303
Tork premium nestesaippua mieto s1 1 l 6 kpl/BOX

Tork premium nestesaippua mieto s1 1 l 6 kpl/BOX

Tork premium on tavalliseen käsien pesuun tarkoitettu, ihoystävällinen nestesaippua, joka jättää käsiin raikkaan tunteen. mieto, hajustettu saippua sisältää ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia ja sopii kaikille ihotyypeille. sinetöity täyttöpullo kertakäyttöisellä annostuspumpulla takaa hyvän hygienian. ekologisella tuotteella on eu-ympäristömerkki. saippuapullo sopii tork s1-annostelijaan. tork-koodi: 420501. myyntierä: 1 / 6.


20744
Tork premium nestesaippua mieto s2 475ml, 1 kpl=8 pulloa

Tork premium nestesaippua mieto s2 475ml, 1 kpl=8 pulloa

Tork mild mini on dermatologisesti testattu nestesaippua erityisesti toimistojen, hotellien ja ravintoloiden saniteettitiloihin. runsaasti vaahtoava ja kermainen saippua on taloudellinen käyttää. mieto, hajustettu saippua puhdistaa ja hoitaa hellävaraisesti jättäen iholle raikkaan tunteen. sinetöity täyttöpullo kertakäyttöisellä annostuspumpulla takaa hyvän hygienian. ekologisella tuotteella on eu-ympäristömerkki. saippuapullo sopii tork saippua-annostelijaan. tork-koodi: 420502. myyntierä: 1.


12305
Tork premium nestesaippua s1 1l

Tork premium nestesaippua s1 1l

Tork extra mild on erinomaisesti usein toistuvaan käsien pesuun sopiva nestesaippua. ihoa hoitavia ainesosia sisältävä saippua on hellävarainen iholle. tuote ei sisällä hajusteita tai väriaineita, ja euroopan allergiatutkimuskeskus (ecarf) on myöntänyt saippualle allergiaystävällisen tuotteen sertifikaatin. sinetöity täyttöpullo kertakäyttöisellä annostuspumpulla takaa hyvän hygienian ja ekologisella saippualla on eu-ympäristömerkki. saippuapullo sopii tork s1-annostelijaan. tork-koodi: 420701. myyntierä: 1 / 6.


23941
Tork premium vaahtosaippua mieto s4 1l

Tork premium vaahtosaippua mieto s4 1l

Nopeasti vaahtoutuva ja raikkaan tuoksuinen tork mild vaahtosaippua sisältää ihoa hoitavia ainesosia, jotka hellivät herkkää ihoa myös tiheän käsienpesun yhteydessä. kaikille ihotyypeille sopiva vaahtosaippua on dermatologisesti testattu. tork mild vaahtosaippua on suurikapasiteettinen ratkaisu ja siksi oikea valinta vilkkaassa käytössä oleviin saniteettitiloihin. pullo sopii tork vaahtosaippua-annostelijaan. yksi pullo sisältää 2 500 annosta, joten täyttöväli on tavallista pidempi. ekologisella saippualla on eu-ympäristömerkki. tork-koodi: 520501. myyntierä: 1 / 6.