Tekstiilien pesu

35731
Bea pro kirjopesujauhe 4kg

Bea pro kirjopesujauhe 4kg

Suomen heinävedellä valmistettu bea pro on tiivistetty, sekä käsin- että konepesuun soveltuva pyykinpesujauhe. kirjopyykille tarkoitettu pesuaine toimii kaikissa lämpötiloissa ja pesee tekstiilit tehokkaasti pesusta toiseen säilyttäen värit kirkkaina. iholle ja kuiduille hellävarainen bea pro soveltuu erinomaisesti mikrokuiduille ja siivoustekstiilien pesuun. ympäristöystävällinen, joutsenmerkitty tuote on hajusteeton ja fosfaatiton. pesulämpötila 30 - 95°c. ph: 10,5. myyntierä 1 / 72.


38576
HETI Pehmeä Joutsen hajusteeton pyykinpesuneste 5L

HETI Pehmeä Joutsen hajusteeton pyykinpesuneste 5L

HETI Pehmeä Joutsen pyykinpesuneste 5L on tehokas pesuaine kirjo- ja valkopyykille. Nestemäisellä pesuaineella on erinomainen puhdistus- ja tahranpoistokyky, jo alhaisissa lämpötiloissa. Soveltuu myös urheilutekstiilien ja hienopyykin pesuun. HETI Pehmeä Joutsen pyykinpesuaine on Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote.

  • pakkauskoko: 5 litraa
  • nestemäinen
  • ympäristöystävällinen
  • Joutsenmerkitty
  • ei sisällä valkaisuainetta
  • hajusteeton
  • Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote
  • pH 8,3


26215
Lv color pyykinpesuneste kirjopyykille 1,5l

Lv color pyykinpesuneste kirjopyykille 1,5l

Lv color pyykinpesuneste kirjopyykille pesee tehokkaasti myös alhaisissa lämpötiloissa. pesuaine poistaa vaikeatkin tahrat ja lian tehokkaasti säilyttäen vaatteiden värit kirkkaina. hajusteeton ja väriaineeton neste on sekä iholle, tekstiileille että luonnolle hellävarainen. kotimaisella tuotteella on allergia-, iho- ja astmaliiton tunnus. zeoliititon ja fosfaatiton. myyntierä: 1 / 6.


37799
Lv huuhteluaine 5l

Lv huuhteluaine 5l

Erityisesti ammattikäyttöön kehitetty lv huuhteluaine hoitaa ja pehmentää kankaan kuituja sekä poistaa sähköisyyttä helpottaen pyykin jälkikäsittelyä. se soveltuu niin kone- kuin käsipesuun eikä sisällä hajusteita eikä väriaineita. tuotteella on allergia-, iho- ja astmaliiton tunnus. ph 3.0 myyntierä: 1 / 3.


37529
Lyreco pyykinpesuneste 5l

Lyreco pyykinpesuneste 5l

Lyrecon raikkaasti kukilta tuoksuva pyykinpesuneste soveltuu sekä valko- että kirjopyykille. sen erinomainen tahranpoistokyky jopa alhaisissa lämpötiloissa on saatu aikaan käyttämättä valmistuksessa optisia kirkasteita tai fosfaatteja. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 4.


118053
Serto hajusteeton soodapohjainen pyykinpesujauhetiiviste 1350g

Serto hajusteeton soodapohjainen pyykinpesujauhetiiviste 1350g

Soodapohjainen Serto Hajusteeton Pyykinpesujauhe on riittoisa pyykinpesujauhe, jonka puhdistusteho on korkea alhaisissakin lämpötiloissa.

Tuotteen sisältämä sooda neutraloi hajuja ja auttaa pitämään värit kirkkaina. Pyykinpesuaine puhdistaa sitkeätkin tahrat, joten erillistä tahranpoistoainetta ei tarvita.

Kirjopyykille riittää 30–40 asteen pesuohjelma, kun taas valkopyykille valmistaja suosittelee 60–95 asteen pesuohjelmia. Jauheen 60 asteessa aktivoituva valkaisuaine pehmentää pyykin ja ehkäisee nukkaantumista.

Tuote ei sovellu villalle tai silkille.

Kotimainen Avainlippu-tuote ei sisällä zeoliittia, fosfaattia eikä hajusteita.

Myyntierä: 1 / 5