Hiiret

34764
Comfi 2 pystyhiiri langallinen

Comfi 2 pystyhiiri langallinen

Comfi 2 on ergonominen pystyhiiri, joka sopii erinomaisesti varsinkin pienempään käteen. käsi pysyy työskennellessä oikeassa asennossa ja rannetta ei tarvitse kääntää. tarkka ja käytössä mukava hiiri helpottaa ja ennaltaehkäisee hiirikäden vaivoja. • 6 näppäinkomentoa. • vierityspyörä. • säädettävissä kolmeen eri tarkkuuteen: 800, 1600 ja 2400 dpi. mitat 104,7 x 74,9 x 65,4 mm kätisyys: oikea.


34765
Comfi 2 pystyhiiri langaton

Comfi 2 pystyhiiri langaton

Comfi 2 on ergonominen pystyhiiri, joka sopii erinomaisesti varsinkin pienempään käteen. käsi pysyy työskennellessä oikeassa asennossa ja rannetta ei tarvitse kääntää. tarkka ja käytössä mukava hiiri helpottaa ja ennaltaehkäisee hiirikäden vaivoja. • 6 näppäinkomentoa. • vierityspyörä. • säädettävissä kolmeen eri tarkkuuteen: 800, 1200 ja 2000 dpi. kätisyys: oikea.


35758
Contour unimouse pystyhiiri säädettävä langaton

Contour unimouse pystyhiiri säädettävä langaton

Työskentelyasennon vaihteleminen päivän mittaan on yksi hyvän ergonomian kulmakivistä. pystyhiiren käyttäminen vähentää puolestaan selvästi hiirikäden rasitusvaivoja perinteiseen hiireen verrattuna. contour unimouse ratkaisee molemmat haasteet kertaheitolla. unimouse on markkinoiden ensimmäinen säädettävä pystyhiiri. voit milloin tahansa säätää sekä hiiren kallistuskulman että peukalotuen itsellesi sopivaksi, ja samojen säätömahdollisuuksien ansiosta hiiri sopii kaikenkokoisille käsille. hiiren helppokäyttöinen, kitkatoiminen nivellys on säädettävissä portaattomasti 35–70°. voit vaihtaa hiiren asentoa vaikka monta kertaa päivässä, jos siltä tuntuu. langattoman hiiren toimintaetäisyys on 8 m. unimousessa on 6 ohjelmoitavaa painiketta ja kevyesti rullaava vierityspyörä. hiire[...]


18075
Evoluent 4 pystyhiiri langallinen

Evoluent 4 pystyhiiri langallinen

Uudistuneen evoluent v4 -pystyhiiren patentoitu muotoilu tukee kättä ja pitää sen rennon luonnollisessa asennossa. käden pitäminen pystyasennossa vähentää kyynärvarren kiertymistä ja ehkäisee hiirikäden vaivoja. myös ergonomisen hiiren herkkä lasersensori auttaa tarkassa hiirityössä. oikeakätisille sopivassa evoluent 4:ssa on kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja hiiren tarkkuus on helposti säädettävissä neljään eri nopeuteen. usb-liitäntä. yhteensopivuus: windows xp / 2000 / nt / me / mac / win10. myyntierä: 1.


34290
Imouse e10 pystyhiiri langaton

Imouse e10 pystyhiiri langaton

Imouse e10 on langaton pystyhiiri, jonka avulla vältyt yleisimmiltä hiirikäden vaivoilta. ranne pysyy tavanomaista hiirtä ergonomisemmassa asennossa, joka vähentää kyynärvarren ja ranteen rasitusta. erinomaisesti käteen sopivan hiiren käyttö on helppo omaksua. hiiressä on 5 näppäintä ja vierityspyörä. hiiren tarkkuus on valittavissa: 1000 / 1500 / 2000 dpi. latausjohdon pituus on 1,8 m. toimii kahdella aaa-paristolla (sis. toimitukseen) myyntierä: 1.


34289
Imouse e1 pystyhiiri langallinen

Imouse e1 pystyhiiri langallinen

Imouse e1 on langallinen pystyhiiri, jonka avulla vältyt yleisimmiltä hiirikäden vaivoilta. ranne pysyy tavanomaista hiirtä ergonomisemmassa asennossa, joka vähentää kyynärvarren ja ranteen rasitusta. erinomaisesti käteen sopivan hiiren käyttö on helppo omaksua. hiiressä on 5 näppäintä ja vierityspyörä. hiiren tarkkuus on valittavissa: 1000 / 1600 dpi. johdon pituus on 1,8 m. oikeakätisille myyntierä: 1.


23897
Kensington pro fit hiiri optinen langaton

Kensington pro fit hiiri optinen langaton

Kensington pro fit on täysikokoinen optinen hiiri oikeakätiselle. ergonomisessa hiiressä on vierityspyörä, navigointinäppäimet eteenpäin- ja taaksepäin sekä painike, jolla voit säätää helposti kursorin nopeutta (800 - 1600 dpi). kahdella aa-paristolla (sis. pakkaukseen) toimiva hiiri sopii sekä windows-että mac-laitteilla. mitat: 120 x 78 x 120 mm, paino 265 g. myyntierä: 1.


25842
Logitech b100 hiiri optinen langallinen

Logitech b100 hiiri optinen langallinen

Logitech b100 on laadukas optinen perushiiri. langallisen hiiren matala profiili sopii yhtä hyvin kumpaan tahansa käteen, ja laite on heti käyttövalmis. 800 dpi:n optinen tarkkuus. kolme painiketta ja vierityspyörä. myyntierä: 1.


17787
Logitech m185 hiiri optinen langaton

Logitech m185 hiiri optinen langaton

Logitech m185 -hiiressä on luotettava 2,4 ghz langaton yhteys ja sen pieni nanovastaanotin lähes katoaa usb-porttiin. laadukas laite kuluttaa vain vähän virtaa ja sen aa-paristoilla onkin 12 kk käyttöikä. varmatoiminen perushiiri ei kaipaa ohjelmistojen asennuksia toimiakseen. myyntierä: 1 / 10.


35716
Logitech m220 silent hiiri langaton

Logitech m220 silent hiiri langaton

Pienikokoinen ja energiatehokas logitech m220 silent tarjoaa erittäin hiljaisen käyttökokemuksen sinulle ja ympärilläsi työskenteleville. molemmille käsille sopivan laitteen napsautustuntuma on sama kuin perinteisessä hiiressä, mutta melunvähennys on yli 90 %. kokonaisvaltaisen hiljaisuuden täydentävät tasainen vierityspyörä ja pohjan pehmeästi liukuvat tassut. optisella hiirellä on 10 metrin toimintasäde ja jopa 18 kuukauden akunkesto. automaattinen lepotilaansiirtymistoiminto säästää virtaa. pieni laite on helppo kantaa mukana liikkuvassakin työssä ja sen pikkuruinen nanovastaanotin suorastaan katoaa tietokoneen usb-porttiin. liiketarkkuus: 1000 dpi, 2,4 ghz:n langaton yhteys. 1 x aa-paristo (asennettuna). myyntierä: 1.


35717
Logitech mx anywhere 2s hiiri langaton

Logitech mx anywhere 2s hiiri langaton

Tehokäyttäjille suunnitellun logitech mx anywhere 2s -hiiren mullistavan flow-tekniikan avulla voit työskennellä kolmella tietokoneella yhtä aikaa ja jopa siirtyä ja kopioida tietoja saumattomasti tietokoneelta toiselle. nerokas tekniikka toimii jopa windows- ja mac-tietokoneiden välillä. oikeaan käteen sopivaksi muotoillussa, kompaktissa hiiressä on erittäin tarkka 4000 dpi:n darkfield-tunnistin, joka toimii virheettömästi kaikilla pinnoilla - jopa lasilla. uudistetun vierityspyörän huippunopea vieritys ihastuttaa käytännöllisyydellään. lataat hiiren 500 mah litiumpolymeeriakun valmiiksi työpäivää varten jopa kolmessa minuutissa, ja täyteen ladattuna akku voi kestää jopa 70 päivää. hiiressä on sekä bluetooth- että 2,4 ghz:n langaton yhteys unifying-vastaanottimella. langaton toimintaetäisyys on jopa 10 metriä. m


35715
Logitech mx master 2s hiiri langaton

Logitech mx master 2s hiiri langaton

Tehokäyttäjille suunnitellun, huippuluokkaisen logitech mx master 2s -tarkkuushiiren mullistavan flow-tekniikan avulla voit työskennellä kolmella tietokoneella yhtä aikaa ja jopa siirtyä ja kopioida tietoja saumattomasti tietokoneelta toiselle. nerokas tekniikka toimii jopa windows- ja mac-tietokoneiden välillä. viimeistellyssä, käsin muotoillussa ja kompaktissa hiiressä on erittäin tarkka 4000 dpi:n darkfield-tunnistin, joka toimii virheettömästi kaikilla pinnoilla - jopa lasilla. hiiren hypernopean ja asteittaisen vierityksen välillä automaattisesti vaihtava vierityspyörä ihastuttaa käytännöllisyydellään. voit vierittää sivuja myös sivusuunnassa innovatiivisen peukalorullan avulla. lataat hiiren 500 mah litiumpolymeeriakun valmiiksi työpäivää varten jopa kolmessa minuutissa, ja täyteen ladattuna akku voi kestää jopa 70 päivää. hiiressä on sekä bluetooth- että 2,4 ghz:n langaton yhteys unifying-vastaanottimella. langaton toimintaetäisyys[...]


38372
MediaRange hiiri optinen koko M

MediaRange hiiri optinen koko M

MediaRangen langallisessa hiiressä on kaksi peruspainiketta, vierityspyörä ja miellyttävä muotoilu. Sopii sekä oikea- että vasenkätiselle. Optisen hiiren tarkkuus on 1000 dpi, ja siinä on 1,5 m pituinen kaapeli.

Koko: M.

Takuu 2 vuotta


24757
Microsoft 1850 hiiri optinen langaton

Microsoft 1850 hiiri optinen langaton

Matkakäyttöön suunniteltu, langaton ja optinen microsoft 1850 -hiiri soveltuu kummallakin kädellä käytettäväksi. laitteessa on kaksi ohjelmoitavaa painiketta ja vierityspyörä. pienikokoiseen hiireen on sisäänrakennettu käyttöä helpottava lähetin-vastaanotin. erittäin pienikokoinen nanovastaanotin voi olla matkan aikana kiinni tietokoneessa tai hiiren sisään painettuna. hiiri toimii aa-paristoilla ja sen toimintaetäisyys on noin 5 m. mitat 5,81 x 10 x 3,82 cm, paino 90 g. myyntierä: 1 / 10.


25158
Mousetrapper prime hiiriohjain

Mousetrapper prime hiiriohjain

Näppäimistön eteen sijoitettava mousetrapper prime -hiiriohjain saa aikaan ergonomisen työasennon, kun käsivarret pysyvät rentoina lähellä vartaloa ja kädet lähellä näppäimistöä. asento lievittää ylävartalon rasitusvaivoja antamalla paremman tuen niskalle, hartioille, käsivarsille ja ranteille. hiiriohjaimessa on pehmeät rannetuet sekä erittäin ohut, ergonominen muotoilu. mousetrapper primessa on esiin taitettava näppäimistöalusta, joten se sopii myös hyvin ohuille näppäimistöille. kursoria ohjataan intuitiivisen ‘‘touch scroll’’ -toiminnon kautta. ohjaimessa on 9 ohjelmoitavaa painiketta, vaihdettavat rannetuet ja korkeuden säätömahdollisuus. matossa vasen klikkaus sekä vieritystoiminto prime-malli soveltuu sinulle parhaiten, jos työskentelet kiinteässä työpisteessä ja käytät normaalikokoista näppäimistöä. voit [...]


37347
Optapad extended keskihiiri

Optapad extended keskihiiri

Optapad extended® on uudenlainen keskihiiri, joka yhdistää optisen-, tutka- ja valotekniikan ergonomiseen muotoiluun. siinä on lasinen, älypuhelimista ja tableteista tuttu kosketuslevy, joten käsittely on helppoa ja luonnollista. optisen zforce- monitunnistustekniikan ansiosta työskentely on erittäin tarkkaa ja vaivatonta. vain valonnopeus ja sormiesi vikkelyys rajaavat hiiren käyttönopeutta! ergonomisesti suunnitellun optapadin leveä ja pehmeä rannetuki auttaa puolestaan estämään ja ehkäisemään hartioiden, niskan ja hiirikäden lihasjännityksiä, kipua ja särkyä verrattuna perinteiseen hiireen. keskihiiressä on kahdeksan ohjelmoitavaa painiketta. käyttöjärjestelmä: windows 7, 8 ja 10, apple os xi. mitat: 48 x 11 x 17,2 cm, paino 565g. materiaali: muovi, alumiini, lasi, pvc-vapaa polyuretaani. myyntierä: 1.


21166
Oystermouse pystyhiiri säädettävä langallinen

Oystermouse pystyhiiri säädettävä langallinen

Ergonominen oystermouse-hiiri saavutti ensiesittelyssään vuoden 2011 ergo expossa las vegasissa parhaan tuotteen palkinnon. sekä vasen- että oikeakätisille sopiva oystermouse on säädettävissä viiteen eri kulmaan, joten voit käyttää sitä sekä perinteisenä että pystyhiirenä. hiiren käyttäminen pystyasennossa lievittää ja ehkäisee hiirikäden vaivoja. optisen, langallisen hiiren tarkkuus on 800 dpi. myyntierä: 1.


35887
Trust primo hiiri optinen langaton

Trust primo hiiri optinen langaton

Trust primo on pienikokoinen optinen hiiri langattomalla mikrovastaanottimella. hiiri sopii sekä oikea- että vasenkätiselle, ja sen 2,4 ghz:n langattomalla yhteydellä on jopa 6 metrin kantama. hiiressä on virtakytkin ja säädettävä tarkkuus: 1000/1600 dpi. myyntierä: 1.


35296
Trust xani hiiri optinen bluetooth

Trust xani hiiri optinen bluetooth

Pienikokoinen trust xani -hiiri sopii sekä oikea- että vasenkätiselle. bluetooth-yhteydellä toimiva hiiri ei tarvitse usb-porttia, ja sillä on jopa 10 metrin langaton kantama. optisessa hiiressä on tarkkuusvalitsin: 800/1200/1600 dpi. hiiri toimii yhdellä aa- paristolla. mitat (k x s x l) 93 x 59 x 37 mm. myyntierä: 1.


34763
Wow-pen joy 2 pystyhiiri langallinen

Wow-pen joy 2 pystyhiiri langallinen

Ergonominen wow pen joy 2 -pystyhiiri antaa tavallista hiirtä paremman asennon kädelle. käsi pysyy rennossa asennossa ja rannetta ei tarvitse kääntää. tämä ehkäisee hiirikäden rasitusvaivojen syntymistä ja lievittää oireita. hiirityöskentely on sekä mukavampaa, tarkempaa että turvallisempaa. usb-liitännällä varustetussa hiiressä on kuusi näppäintä ja vierityspyörä. tarkkuus on säädettävissä kolmeen eri tarkkuuteen: 800, 1600, 2400 dpi. mitat 100,5 x 81 x 80,3 mm myyntierä: 1.


36133
Wow-pen joy 2 pystyhiiri langaton

Wow-pen joy 2 pystyhiiri langaton

Ergonominen wow pen joy 2 -pystyhiiri antaa tavallista hiirtä paremman asennon kädelle. käsi pysyy rennossa asennossa ja rannetta ei tarvitse kääntää. tämä ehkäisee hiirikäden rasitusvaivojen syntymistä ja lievittää oireita. hiirityöskentely on sekä mukavampaa, tarkempaa että turvallisempaa. usb-liitännällä varustetussa hiiressä on kuusi näppäintä ja vierityspyörä. tarkkuus on säädettävissä kolmeen eri tarkkuuteen: 800, 1200, 2000 dpi. langaton hiiri toimii akulla, latausjohto mukana pakkauksessa. mitat 100,5 x 81 x 80,3 mm myyntierä: 1.