Ajankohtaista

Kalenterit 2020 ovat nyt myynnissä
15.08.2019

Ensi vuoden kalenterit kannattaa hankkia nyt, kun valikoima on laajimmillaan. Valikoimistamme löydät sekä Ajaston että CC Kalenteripalvelun kalenterit.

Voit tutustua valikoimaan myös tästä kuvastosta:

CC Kalenteripalvelun kalenterit

 


Logopainetut kassit, mukit, kynät ja servetit
25.06.2019

Käytätkö mainoskyniä, ostoskasseja, take away -mukeja tai servettejä omalla logolla painettuna? Nämä kaikki ja monet muut liikelahjat saat myös meiltä. Mainoskynäesitteen voit ladata tästä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme kauppiaitten@kauppiaitten.com tai puh. 020 746 3855 ja pyydä tarjous.


Uusi kuvasto 2019
30.04.2019

Tutustu laajaan valikoimaamme ja uusiin tuotteisiin  kuvastostamme. Jos et löydä kuvaston tuotetta verkkokaupasta, ota yhteys asiakaspalveluumme chatin kautta tai sähköpostilla kauppiaitten@kauppiaitten.com.


Kotimaisten ja vihreiden tuotteiden valinta
08.03.2019

Kun valitset verkkokaupassa tuoteryhmän esim. valkoiset kopiopaperit, näet tuoteryhmänimen alapuolella kaksi painiketta ”kotimaiset tuotteet” ja ”vihreät tuotteet”. Näillä painikkeilla voit valita tuoteryhmän tuotteista pelkästään Suomessa valmistetut tuotteet tai vihreät, ympäristöystävälliset tuotteet tai molemmat. Painike on aktiivisena sinisen värinen ja muulloin vaalean harmaa. Jos tuoteryhmässä ei ole lainkaan kotimaisia tai vihreitä tuotteita, valintavaihtoehdot eivät ole näkyvissä.

Vihreät tuotteet perustuvat ISO-1400 –sertifikaattiin. Jos haluat tarkempaa tietoa tuotteen ympäristömerkinnöistä, pyydä sitä asiakaspalvelustamme chat-palvelussa tai sähköpostilla kauppiaitten@kauppiaitten.com.


Tuoteryhmän tuotteiden järjestäminen hinnan mukaan
01.03.2019

Jos haluat vertailla eri tuotteiden hintoja, toimi näin. Kun valitset tuoteryhmän, esim. lyijykynät, voit järjestää tuotteet hinnan mukaan joko nousevaan (yksi klikkaus) tai laskevaan (kaksi klikkausta) järjestykseen. Toimintonäppäin löytyy tuoteryhmänimen alta ruudun vasemmasta reunasta.

Kaikki hinnat eivät ole suoraan vertailukelpoisia erilaisten myyntierien takia. Huom. Toiminto on käytössä vain kirjautuneille asiakkaille.