Ajankohtaista

Ensi vuoden kalenterit nyt tilattavissa!
13.08.2021

Vuoden 2022 kalenterit ovat nyt tilattavissa. Valikoimista löydät sekä Ajaston että CC Kalenteripalvelun kalenterit. Tilaa kalenterit ajoissa -suositut mallit myydään loppuun joka vuosi.


Pieni vinkki, joka nopeuttaa tilauksen tekoa!
02.08.2021

Tilausta tehdessäsi voit katsoa omat aiemmin tilatut tuotteet tilaushistoriasta ja lisätä ne sieltä suoraan ostoskoriin. Näin tilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa.


Tarvitsetko apua -kysy meiltä chatin kautta!
03.05.2021

Jos et löydä oikeaa tuotetta tai sinulla on muuta kysyttävää, voit lähettää kysymyksesi chat-keskustelun kautta. Saat vastauksen nopeasti ja voit jatkaa tilauksesi tekemistä heti. Jos chat-palvelu on offline-tilassa, kysymys tulee silti perille ja vastaamme siihen mahdollisemman nopeasti viimeistään seuraavana arkipäivänä.


Logopainetut mainoskynät ja muut tuotteet omalla logolla
16.02.2021

Tilaa nyt mainoskynät omalla logolla. Asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään sopivan kynän ja antaa ohjeet logon lähetykseen. Kynien toimitusaika on 5-6 viikkoa. Saat tilattua meiltä myös muut logopainetut tuotteet esim. kangas- ja paperikassit, muovikassit, avainnauhat ja paperiset painotuotteet.


Uusi kuvasto 2021
15.02.2021

Tutustu laajaan valikoimaamme ja uusiin tuotteisiin  kuvastosta. Jos et löydä kuvaston tuotetta verkkokaupasta, ota yhteys asiakaspalveluumme chatin kautta tai sähköpostilla kauppiaitten@kauppiaitten.com.