Ajankohtaista

Tarvitsetko apua -kysy meiltä chatin kautta!
03.05.2021

Jos et löydä oikeaa tuotetta tai sinulla on muuta kysyttävää, voit lähettää kysymyksesi chat-keskustelun kautta. Saat vastauksen nopeasti ja voit jatkaa tilauksesi tekemistä heti. Jos chat-palvelu on offline-tilassa, kysymys tulee silti perille ja vastaamme siihen mahdollisemman nopeasti viimeistään seuraavana arkipäivänä.


Pieni vinkki, joka nopeuttaa tilauksen tekoa!
06.04.2021

Tilausta tehdessäsi voit katsoa omat aiemmin tilatut tuotteet tilaushistoriasta ja lisätä ne sieltä suoraan ostoskoriin. Näin tilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa.


Logopainetut mainoskynät ja muut tuotteet omalla logolla
16.02.2021

Tilaa nyt mainoskynät omalla logolla. Asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään sopivan kynän ja antaa ohjeet logon lähetykseen. Kynien toimitusaika on 5-6 viikkoa. Saat tilattua meiltä myös muut logopainetut tuotteet esim. kangas- ja paperikassit, muovikassit, avainnauhat ja paperiset painotuotteet.


Uusi kuvasto 2021
15.02.2021

Tutustu laajaan valikoimaamme ja uusiin tuotteisiin  kuvastosta. Jos et löydä kuvaston tuotetta verkkokaupasta, ota yhteys asiakaspalveluumme chatin kautta tai sähköpostilla kauppiaitten@kauppiaitten.com.


Näin löydät kotimaiset tuotteet!
02.12.2020

Nyt on tärkeää tukea suomalaisia yrittäjiä ja ostaa kotimaassa valmistettuja tuotteita. Tässä on ohjeet siitä miten löydät verkkokaupasta tuoteryhmien kotimaiset vaihtoehdot.

Kun valitset verkkokaupassa tuoteryhmän esim. valkoiset kopiopaperit, näet tuoteryhmänimen alapuolella kaksi painiketta ”kotimaiset tuotteet” ja ”vihreät tuotteet”. Näillä painikkeilla voit valita tuoteryhmän tuotteista pelkästään Suomessa valmistetut tuotteet tai vihreät, ympäristöystävälliset tuotteet tai molemmat. Painike on aktiivisena sinisen värinen ja muulloin vaalean harmaa. Jos tuoteryhmässä ei ole lainkaan kotimaisia tai vihreitä tuotteita, valintavaihtoehdot eivät ole näkyvissä.

Vihreät tuotteet perustuvat ISO-1400 –sertifikaattiin. Jos haluat tarkempaa tietoa tuotteen ympäristömerkinnöistä, pyydä sitä asiakaspalvelustamme chat-palvelussa tai sähköpostilla kauppiaitten@kauppiaitten.com.