Ajankohtaista

Pieni vinkki, joka nopeuttaa tilauksen tekoa!
21.03.2023

Tilausta tehdessäsi voit katsoa omat aiemmin tilatut tuotteet tilaushistoriasta ja lisätä ne sieltä suoraan ostoskoriin. Näin tilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa.


Näin löydät kotimaiset tuotteet!
26.09.2022

Nyt on tärkeää tukea suomalaisia yrittäjiä ja ostaa kotimaassa valmistettuja tuotteita. Tässä on ohjeet siitä miten löydät verkkokaupasta tuoteryhmien kotimaiset vaihtoehdot.

Kun valitset verkkokaupassa tuoteryhmän esim. valkoiset kopiopaperit, näet tuoteryhmänimen alapuolella kaksi painiketta ”kotimaiset tuotteet” ja ”vihreät tuotteet”. Näillä painikkeilla voit valita tuoteryhmän tuotteista pelkästään Suomessa valmistetut tuotteet tai vihreät, ympäristöystävälliset tuotteet tai molemmat. Painike on aktiivisena sinisen värinen ja muulloin vaalean harmaa. Jos tuoteryhmässä ei ole lainkaan kotimaisia tai vihreitä tuotteita, valintavaihtoehdot eivät ole näkyvissä.

Vihreät tuotteet perustuvat ISO-1400 –sertifikaattiin. Jos haluat tarkempaa tietoa tuotteen ympäristömerkinnöistä, pyydä sitä asiakaspalvelustamme chat-palvelussa tai sähköpostilla kauppiaitten@kauppiaitten.com.


Löysitkö oikean tuotteen?
03.01.2022

Jos et löydä oikeaa tuotetta tai sinulla on muuta kysyttävää, kysy meiltä chatissä. Saat vastauksen nopeasti ja voit jatkaa tilauksesi tekemistä heti. Jos chat-palvelu on offline-tilassa, kysymys tulee silti perille ja vastaamme siihen mahdollisemman nopeasti viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen kauppiaitten@kauppiaitten.com.


Logopainetut mainoskynät ja muut tuotteet omalla logolla
01.07.2021

Tilaa nyt mainoskynät omalla logolla. Asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään sopivan kynän ja antaa ohjeet logon lähetykseen. Kynien toimitusaika on 5-6 viikkoa. Saat tilattua meiltä myös muut logopainetut tuotteet esim. kangas- ja paperikassit, muovikassit, avainnauhat ja paperiset painotuotteet.


Tuoteryhmän tuotteiden järjestäminen hinnan mukaan
16.12.2019

Jos haluat vertailla eri tuotteiden hintoja, toimi näin. Kun valitset tuoteryhmän, esim. lyijykynät, voit järjestää tuotteet hinnan mukaan joko nousevaan (yksi klikkaus) tai laskevaan (kaksi klikkausta) järjestykseen. Toimintonäppäin löytyy tuoteryhmänimen alta ruudun vasemmasta reunasta.

Kaikki hinnat eivät ole suoraan vertailukelpoisia erilaisten myyntierien takia. Huom. Toiminto on käytössä vain kirjautuneille asiakkaille.