Ajankohtaista

Vuoden 2021 kalenterit myynnissä!
14.08.2020

Ensi vuoden kalenteri ovat nyt tilattavissa. Valikoimistamme löydät sekä Ajaston että CC Kalenteripalvelun kalentereita.

Voit tutustua kalentereihin myös kalenterikuvastoista

Ajaston kuvasto

CC kalenteripalvelun kuvasto


Turvatarrat nyt valikoimissa!
01.06.2020

Nyt löydät valikoimistamme myös lattiatarrat ja muut ohjetarrat asiakkaiden ohjeistamiseen. Tutustu vaihtoehtoihin tästä.


Uusi kuvasto 2020
05.02.2020

Tutustu laajaan valikoimaamme ja uusiin tuotteisiin  kuvastosta. Jos et löydä kuvaston tuotetta verkkokaupasta, ota yhteys asiakaspalveluumme chatin kautta tai sähköpostilla kauppiaitten@kauppiaitten.com.


Pieni vinkki, joka nopeuttaa tilauksen tekoa!
07.01.2020

Tilausta tehdessäsi voit katsoa omat aiemmin tilatut tuotteet tilaushistoriasta ja lisätä ne sieltä suoraan ostoskoriin. Näin tilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa.


Tuoteryhmän tuotteiden järjestäminen hinnan mukaan
16.12.2019

Jos haluat vertailla eri tuotteiden hintoja, toimi näin. Kun valitset tuoteryhmän, esim. lyijykynät, voit järjestää tuotteet hinnan mukaan joko nousevaan (yksi klikkaus) tai laskevaan (kaksi klikkausta) järjestykseen. Toimintonäppäin löytyy tuoteryhmänimen alta ruudun vasemmasta reunasta.

Kaikki hinnat eivät ole suoraan vertailukelpoisia erilaisten myyntierien takia. Huom. Toiminto on käytössä vain kirjautuneille asiakkaille.