Ajankohtaista

Kotimaisten ja vihreiden tuotteiden valinta
08.03.2019

Kun valitset verkkokaupassa tuoteryhmän esim. valkoiset kopiopaperit, näet tuoteryhmänimen alapuolella kaksi painiketta ”kotimaiset tuotteet” ja ”vihreät tuotteet”. Näillä painikkeilla voit valita tuoteryhmän tuotteista pelkästään Suomessa valmistetut tuotteet tai vihreät, ympäristöystävälliset tuotteet tai molemmat. Painike on aktiivisena sinisen värinen ja muulloin vaalean harmaa. Jos tuoteryhmässä ei ole lainkaan kotimaisia tai vihreitä tuotteita, valintavaihtoehdot eivät ole näkyvissä.

Vihreät tuotteet perustuvat ISO-1400 –sertifikaattiin. Jos haluat tarkempaa tietoa tuotteen ympäristömerkinnöistä, pyydä sitä asiakaspalvelustamme chat-palvelussa tai sähköpostilla kauppiaitten@kauppiaitten.com.


Tuoteryhmän tuotteiden järjestäminen hinnan mukaan
01.03.2019

Jos haluat vertailla eri tuotteiden hintoja, toimi näin. Kun valitset tuoteryhmän, esim. lyijykynät, voit järjestää tuotteet hinnan mukaan joko nousevaan (yksi klikkaus) tai laskevaan (kaksi klikkausta) järjestykseen. Toimintonäppäin löytyy tuoteryhmänimen alta ruudun vasemmasta reunasta.

Kaikki hinnat eivät ole suoraan vertailukelpoisia erilaisten myyntierien takia. Huom. Toiminto on käytössä vain kirjautuneille asiakkaille.


Tarvitsetko apua -kysy meiltä chatin kautta!
04.02.2019

Jos et löydä oikeaa tuotetta tai sinulla on muuta kysyttävää, voit lähettää kysymyksesi chat-keskustelun kautta. Saat vastauksen nopeasti ja voit jatkaa tilauksesi tekemistä heti. Jos chat-palvelu on offline-tilassa, kysymys tulee silti perille ja vastaamme siihen mahdollisemman nopeasti viimeistään seuraavana arkipäivänä.


Täydennä paperivarastot ennen hinnannousua!
11.12.2018

Sellun maailmanlaajuinen kysyntä ja hinta jatkaa nousuaan. Tämän vuoksi kaikkiin sellua sisältäviin paperijalosteisiin on tulossa 6 - 8 % hinnankorotuksia ensi vuoden alusta. Nyt kannattaa vanhalla hinnalla täydentää kopiopaperivarastot alkuvuoden varalle. Huomaa, että hinnankorotus koskee myös muita paperituotteita ja lämpöpapereita.


Pieni vinkki, joka nopeuttaa tilauksen tekoa!
26.11.2018

Tilausta tehdessäsi voit katsoa omat aiemmin tilatut tuotteet tilaushistoriasta ja lisätä ne sieltä suoraan ostoskoriin. Näin tilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa.