Ajankohtaista

Kopiopaperin saatavuusongelmat
27.01.2022

Upm:n lakon takia kopiopapereiden saatavuudessa on ongelmia ja moni kopiopaperi on tällä hetkellä kokonaan lopussa. Jos et löydä valikoimista sopivaa kopiopaperia, ota yhteys asiakaspalveluumme chatillä tai sähköpostilla kauppiaitten@kauppiaitten.com.


Löysitkö oikean tuotteen?
03.01.2022

Jos et löydä oikeaa tuotetta tai sinulla on muuta kysyttävää, kysy meiltä chatissä. Saat vastauksen nopeasti ja voit jatkaa tilauksesi tekemistä heti. Jos chat-palvelu on offline-tilassa, kysymys tulee silti perille ja vastaamme siihen mahdollisemman nopeasti viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen kauppiaitten@kauppiaitten.com.


Kotimainen kopiopaperi kampanjahintaan!
28.12.2021

Kopiopaperin hintaan on tulossa raju korotus vuoden vaihteessa. Tämän vuoksi kopiopaperivarastot kannattaa täydentää heti. Nyt saat kotimaista New Future laser -kopiopaperia kampanjahinnoin myös pienissä erissä. Tarjous koskee verkkokaupassa tehtyjä tilauksia ja on voimassa 31.12.2021 saakka.

Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja tee tilaus. Jos et muista salasanaasi, voit palauttaa sen Unohditko salasanasi -toiminnolla.


Kalenterit 2022
27.12.2021

Moni suosittu kalenteri on jo myyty loppuun, mutta valikoimaa löytyy vielä. Valitse oma kalenterisi ja tilaa nopeasti! Vuosi 2022 on jo lähellä.


Näin löydät kotimaiset tuotteet!
15.11.2021

Nyt on tärkeää tukea suomalaisia yrittäjiä ja ostaa kotimaassa valmistettuja tuotteita. Tässä on ohjeet siitä miten löydät verkkokaupasta tuoteryhmien kotimaiset vaihtoehdot.

Kun valitset verkkokaupassa tuoteryhmän esim. valkoiset kopiopaperit, näet tuoteryhmänimen alapuolella kaksi painiketta ”kotimaiset tuotteet” ja ”vihreät tuotteet”. Näillä painikkeilla voit valita tuoteryhmän tuotteista pelkästään Suomessa valmistetut tuotteet tai vihreät, ympäristöystävälliset tuotteet tai molemmat. Painike on aktiivisena sinisen värinen ja muulloin vaalean harmaa. Jos tuoteryhmässä ei ole lainkaan kotimaisia tai vihreitä tuotteita, valintavaihtoehdot eivät ole näkyvissä.

Vihreät tuotteet perustuvat ISO-1400 –sertifikaattiin. Jos haluat tarkempaa tietoa tuotteen ympäristömerkinnöistä, pyydä sitä asiakaspalvelustamme chat-palvelussa tai sähköpostilla kauppiaitten@kauppiaitten.com.