Ajankohtaista

Tarvitsetko apua -kysy meiltä chatin kautta!
07.01.2019

Jos et löydä oikeaa tuotetta tai sinulla on muuta kysyttävää, voit lähettää kysymyksesi chat-keskustelun kautta. Saat vastauksen nopeasti ja voit jatkaa tilauksesi tekemistä heti. Jos chat-palvelu on offline-tilassa, kysymys tulee silti perille ja vastaamme siihen mahdollisemman nopeasti viimeistään seuraavana arkipäivänä.


Täydennä paperivarastot ennen hinnannousua!
11.12.2018

Sellun maailmanlaajuinen kysyntä ja hinta jatkaa nousuaan. Tämän vuoksi kaikkiin sellua sisältäviin paperijalosteisiin on tulossa 6 - 8 % hinnankorotuksia ensi vuoden alusta. Nyt kannattaa vanhalla hinnalla täydentää kopiopaperivarastot alkuvuoden varalle. Huomaa, että hinnankorotus koskee myös muita paperituotteita ja lämpöpapereita.


Pieni vinkki, joka nopeuttaa tilauksen tekoa!
26.11.2018

Tilausta tehdessäsi voit katsoa omat aiemmin tilatut tuotteet tilaushistoriasta ja lisätä ne sieltä suoraan ostoskoriin. Näin tilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa.


Mustan perjantain kunniaksi toimituskulut 0 euroa!
23.11.2018

Kun tilaamiesi tuotteiden yhteenlaskettu summa on yli 99 euroa (alv 0 %), saat toimituksen perille asti tuotuna ilman toimituskulua. Tämä tarjous on voimassa vain 23.11.2018 ja koskee vain verkkokaupan tilauksia.