Ajankohtaista

Tilaa nyt ilman toimituskulua!
25.03.2020

Toimituskulut ovat 0 euroa, kun tuotteiden yhteenlaskettu summa ylittää 99 euroa (alv 0 %). Tämä tarjous on voimassa ajalla 25.03. - 31.3.2020 ja koskee verkkokaupassa tehtyjä tilauksia.


Uusi kuvasto 2020
05.02.2020

Tutustu laajaan valikoimaamme ja uusiin tuotteisiin  kuvastosta. Jos et löydä kuvaston tuotetta verkkokaupasta, ota yhteys asiakaspalveluumme chatin kautta tai sähköpostilla kauppiaitten@kauppiaitten.com.


Kotimaisten ja vihreiden tuotteiden valinta
09.01.2020

Kun valitset verkkokaupassa tuoteryhmän esim. valkoiset kopiopaperit, näet tuoteryhmänimen alapuolella kaksi painiketta ”kotimaiset tuotteet” ja ”vihreät tuotteet”. Näillä painikkeilla voit valita tuoteryhmän tuotteista pelkästään Suomessa valmistetut tuotteet tai vihreät, ympäristöystävälliset tuotteet tai molemmat. Painike on aktiivisena sinisen värinen ja muulloin vaalean harmaa. Jos tuoteryhmässä ei ole lainkaan kotimaisia tai vihreitä tuotteita, valintavaihtoehdot eivät ole näkyvissä.

Vihreät tuotteet perustuvat ISO-1400 –sertifikaattiin. Jos haluat tarkempaa tietoa tuotteen ympäristömerkinnöistä, pyydä sitä asiakaspalvelustamme chat-palvelussa tai sähköpostilla kauppiaitten@kauppiaitten.com.


Pieni vinkki, joka nopeuttaa tilauksen tekoa!
07.01.2020

Tilausta tehdessäsi voit katsoa omat aiemmin tilatut tuotteet tilaushistoriasta ja lisätä ne sieltä suoraan ostoskoriin. Näin tilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa.


Tuoteryhmän tuotteiden järjestäminen hinnan mukaan
16.12.2019

Jos haluat vertailla eri tuotteiden hintoja, toimi näin. Kun valitset tuoteryhmän, esim. lyijykynät, voit järjestää tuotteet hinnan mukaan joko nousevaan (yksi klikkaus) tai laskevaan (kaksi klikkausta) järjestykseen. Toimintonäppäin löytyy tuoteryhmänimen alta ruudun vasemmasta reunasta.

Kaikki hinnat eivät ole suoraan vertailukelpoisia erilaisten myyntierien takia. Huom. Toiminto on käytössä vain kirjautuneille asiakkaille.