Rannetuet

13908
Dataline gel-rest 1 rannetuki näppäimistölle

Dataline gel-rest 1 rannetuki näppäimistölle

Laadukkaassa dataline gel-rest 1 -rannetuessa on mukautuva geelityyny tukemassa käsiä näppäimistön kanssa työskenneltäessä. tuen käyttäminen ehkäisee käsien rasitusvaivoja toimistotyössä. tuessa on liukumaton pohja, joka pitää sen hyvin paikallaan. rannetuki on pinnoitettu käteen miellyttävällä lycralla. mitat: 490 x 95 x 25 mm. myyntierä: 1 / 10.


37724
Kensington ergosoft rannetuki näppäimistölle

Kensington ergosoft rannetuki näppäimistölle

Ergonomisen kensington ergosoft -rannetuen pehmeä pinta hyväilee kyynärvarsiasi samalla, kun sen geelitäyte tukee ranteita ja vähentää niska- ja hartiaseudun kuormaa. likaa hylkivä pinta on myös helppo puhdistaa eikä se tartu herkästi ihoon. tuki on suunniteltu näppäimistöille, joiden etureunan korkeus on yli 20 mm. mitat: 25 x 464 x 79 mm, paino 67 g. myyntierä: 1.


37756
Kensington ergosoft slim rannetuki näppäimistölle

Kensington ergosoft slim rannetuki näppäimistölle

Ergonomisen kensington ergosoft slim -rannetuen pehmeä pinta hyväilee kyynärvarsiasi samalla, kun sen geelitäyte tukee ranteita ja vähentää niska- ja hartiaseudun kuormaa. likaa hylkivä pinta on myös helppo puhdistaa eikä se tartu herkästi ihoon. tuki on suunniteltu näppäimistöille, joiden etureunan korkeus on korkeintaan 10 mm. mitat: 10 x 432 x 101 mm, paino 39 g. myyntierä: 1.


25003
Kensington hiirimatto rannetuella

Kensington hiirimatto rannetuella

Ergonominen kensington-hiirimatto antaa vaahtomuovisella rannetuella pehmeän tuen ranteelle ja ehkäisee näin hiirikäden rasitusta. maton kangaspinta on miellyttävä ihoa vasten ja liukumaton pohja pitää sen hyvin paikallaan. mitat: 247 x 26 x 21 mm. myyntierä: 1 / 4.


25004
Kensington rannetuki näppäimistölle

Kensington rannetuki näppäimistölle

Kensingtonin vaahtomuovitäytteinen rannetuki antaa pehmeän tuen ranteille ja ehkäisee näyttöpäätetyössä yleisiä ylävartalon rasitusvaivoja. luistamaton pohja pitää rannetuen paikallaan ja sen kangaspinta on helppo pitää puhtaana. rannetuen avulla näppäimistön kanssa työskenteleminen on ergonomisempaa. mitat: 445 x 80 x 25 mm. myyntierä: 1 / 4.


37444
Kensington smartfit hiirimatto säädettävällä rannetuella

Kensington smartfit hiirimatto säädettävällä rannetuella

Kensington smartfit on innovatiivinen hiirimatto säädettävällä geelirannetuella. sen neljästä eri korkeusvaihtoehdosta löytyy takulla juuri sinun ranteellesi sopiva, ergonominen työskentelyasento. liukumaton pohja pitää maton hyvin paikoillaan ja antimikrobinen pinta suojaa mattoa bakteereilta ja lialta. myyntierä: 1.


5759
Rannetuki näppäimistölle geeli

Rannetuki näppäimistölle geeli

Ergonominen geelirannetuki on suunniteltu tukemaan ranteen kaarta ja ehkäisemään ranteiden sekä niska- ja hartiaseudun vaivoja. pehmeä lycra-päällyste tuntuu hyvältä ranteen alla, ja luistamaton pohja pitää rannetuen paikallaan. mitat: 480 x 88 x 20 mm. myyntierä: 1 / 20.


18828
Rannetuki näppäimistölle ja hiirelle

Rannetuki näppäimistölle ja hiirelle

Metallialustalla oleva pehmeä rannetuki antaa hyvän tuen molemmille ranteille sekä näppäimistön että hiiren kanssa työskenneltäessä. tämä ehkäisee näyttöpäätetyön aiheuttamia ranteiden sekä niska- ja hartiaseudun rasitusvaivoja. ergonomisessa rannetuessa on pehmeä tempur-täyte ja pintamateriaalina toimii kulutusta kestävä ja helppohoitoinen, teflonkäsitelty urheilukangas. kotimaisessa rannetuessa on optiselle hiirelle optimoitu alusta. tukeva metallirakenne voidaan tarvittaessa ruuvata pöytään kiinni. alustan mitat: leveys 670 mm x syvyys 280 mm. rannetuen mitat: korkeus 5-23 mm x syvyys 90 mm. myyntierä: 1.