Kahvit

37188
Arvid nordquist reko suodatinkahvi 450g

Arvid nordquist reko suodatinkahvi 450g

Arvid nordquist reko on tummapaahtoinen, käsin poimittujen papujen arabicasekoitus. sen pyöreä, miellyttävän hapokas ja tasapainoisen kirpeä maku tarjoaa voimakkaan pähkinän ja mantelin tuoksun. sen pitkässä jälkimaussa on kevyesti savuinen lakritsan sävy. arvid nordquist on tällä hetkellä ainoa paahtimo, jonka tuotteet ovat 100-prosenttisesti ilmastokompensoituja. koko tuotantoketjun hiididioksidipäästöt kompensoidaan istuttamalla kahvinviljelymaihin uusia puita. eu-luomumerkitty ja reilun kaupan kahvi. myyntierä: 1 / 12.


34347
Juhla mokka kahvi hieno jauhatus luomu 400g

Juhla mokka kahvi hieno jauhatus luomu 400g

Juhla mokka luomu on suomalaisten vaativaan makuun paahdettu täyteläinen luomukahvi parhaista etelä- ja väli-amerikan sekä etelä- ja väli-amerikan sekä afrikan 100 % arabica-kahvilaaduista. luonnonmukaisesti viljellyt korkealaatuiset pavut kypsyvät ilman keinotekoisia lannoitteita tai torjunta-aineita. kahvisekoituksen herkullisen vivahteikkaat ja marjaisat aromit nousevat erinomaisesti esiin. myyntierä: 1 / 8.


2516
Juhla mokka kahvi suodatinjauhatus vaalea paahto 500g

Juhla mokka kahvi suodatinjauhatus vaalea paahto 500g

Paulig juhla mokka on hieno ja täyteläinen kahvi, joka on suunniteltu erityisesti suomalaiseen makuun. helsingin vuosaaressa valmistettu vaaleapaahteinen juoma onkin ylivoimaisesti suomen suosituin kahvi, joka maistuu niin arjessa kuin juhlassakin. paulig juhla mokka sopii marjaisuutensa ja raikkautensa ansiosta tarjottavaksi erityisesti vaaleiden leivonnaisten kanssa. juhla mokka valmistetaan etelä- ja keski-amerikan parhaista 100 % arabica-kahvilaaduista. kahvin paahtoaste on 1. myyntierä: 1 / 12.


16766
Juhla mokka kahvi tumma paahto 500g

Juhla mokka kahvi tumma paahto 500g

Paulig juhla mokka tumma paahto on hieno ja täyteläinen kahvi, joka on suunniteltu erityisesti suomalaiseen makuun. helsingin vuosaaressa valmistetun tummapaahteisen juoman lämmin ja vivahteikas maku sopii pähkinäisyytensä ja hapokkuutensa ansiosta tarjottavaksi erityisesti suklaisten leivonnaisten ja kakkujen kanssa. juhla mokka tumma paahto valmistetaan afrikan sekä etelä- ja keski-amerikan parhaista 100 % arabica-kahvilaaduista. kahvin paahtoaste on 2,5. myyntierä: 1 / 12.


38375
Kulta Katriina kahvi suodatinjauhatus 500g

Kulta Katriina kahvi suodatinjauhatus 500g

Perinteinen Kulta Katriina on maultaan tunnistettavan vahva ja pehmeä. Hienoaromisen, tasapainoisen kahviklassikon pavut tulevat Väli-Amerikasta ja Itä-Afrikasta.

Paahtoaste: 1

loka21


14235
Menu kahvi suodatinjauhatus 500g

Menu kahvi suodatinjauhatus 500g

Menu kahvi on utz-sertifioitu, vaaleapaahtoinen arabica-kahvi suodatinjauhatuksella. myyntierä: 1 / 12.


18526
Paulig mundo reilun kaupan kahvi suodatinjauhatus 500g

Paulig mundo reilun kaupan kahvi suodatinjauhatus 500g

Paulig mundo on reilun kaupan luomukahvisekoitus. se on paahdettu vastuullisesti ja luonnonmukaisesti viljellyistä arabica- kahvipavuista. lempeän paahteisessa maussa on vivahteena tummaa sokeria ja hunajaa. makuprofiilinsa ansiosta se on yksi helpoimmista kahveista yhdistää erilaisten tarjottavien kanssa. paahtoaste: 3. myyntierä: 1 / 12.


14846
Presidentti kahvi suodatinjauhatus 500g

Presidentti kahvi suodatinjauhatus 500g

Paulig presidentti on todellinen klassikkokahvisekoitus, jonka charmi syntyy sen vivahteikkuudesta. vaalea paahto tuo esiin väli- amerikan, kenian ja etiopian parhaiden kahvilaatujen omaleimaiset piirteet. marjaisa maku ja raikas hapokkuus antavat kahville juuri sopivan ripauksen hienostuneisuutta. myyntierä: 1 / 12.


18834
Presidentti kahvi tumma paahto 500g

Presidentti kahvi tumma paahto 500g

Paulig presidentti tumma paahto on täyteläinen kahvisekoitus, joka vetää jatkuvasti uusia ystäviä puoleensa. harmonisen ja lempeän sekoituksen salaisuus on tummassa paahdossa ja tarkkaan valituissa kenialaisissa ja eteläamerikkalaisissa pavuissa. suklaaseen vivahtavan nautinnon viimeistelee pitkään viipyvä pehmeä jälkimaku, joka tekee tästä kahvista hetkesi arvoisen. myyntierä: 1 / 12.