Valaisimet

35440
Aluminor mika led-pöytävalaisin valkoinen

Aluminor mika led-pöytävalaisin valkoinen

Aluminor mika on taipuisa led-pöytälamppu, joka on säädettävissä kolmeen eri kirkkauteen. energiapihin valaisimen optinen diffuusori antaa leveän valokeilan, ja sen käyttöikä on jopa huimat 30 000 tuntia. valoteho: 900 luxia. myyntierä: 1.


34565
Bob led-pöytävalaisin musta

Bob led-pöytävalaisin musta

Bob on elegantti led-valaisin hipaisukytkimellä ja säädettävällä lampunvarjostimella. lampun valoteho on säädettävissä 7 teholuokkaan. myös valaisimen värilämpötila on säädettävissä 3000 - 6500 k välillä. lampunkannassa on usb-portti esimerkiksi puhelimen lataukseen. myyntierä: 1.


35439
Duke lt led-pöytävalaisin musta

Duke lt led-pöytävalaisin musta

Duke lt on kätevällä liiketunnistimella varustettu led-pöytälamppu, jonka kirkkaus ja värilämpö ovat säädettävissä kosketusnäytöltä. valaisimessa on lisäksi viimeisen säädön muisti, ja sen kaksinivelisen varren ja säädettävän kuvun ansiosta valokeila osoittaa juuri sinne, minne haluat. energiapihissä valaisimessa on myös pitkä 25 000 tunnin käyttöikä. valoteho: 1000 luxia. värilämpötila: 3000 - 6300 k. myyntierä: 1.


25733
Innosol aurora kirkasvalolaite/pöytävalaisin

Innosol aurora kirkasvalolaite/pöytävalaisin

Kauniin aaltomaisesti muotoiltu Innosol Aurora on sisustusvalaisimeksikin sopiva, himmennettävä kirkasvalolaite. Valaisimen omaperäisesti muotoiltu putkimainen häikäisysuoja on tasaisesti valoa läpipäästävää muovia, ja harjattu teräspöytäjalka pitää valaisimen tukevasti pystyssä. Syys20
Takuu 2 vuotta
Valoteho 2500 lux
Teho 36 W
Materiaali teräs, polypropeeni
Korkeus 68 cm


37923
Magni suurennuslasivalaisin 5 led 3d 9w

Magni suurennuslasivalaisin 5 led 3d 9w

Innolux Magni on lukemista helpottavalla suurennuslasilla varustettu LED-pöytävalaisin. Valaisimen tukeva metallinen varsi on ulottuva ja helposti ohjailtava, mikä mahdollistaa hyvän työskentelyergonomian. Kupuosa on muovia. Linssiä suojaa saranoilla varustettu läppä, jonka ollessa kiinni valaisinta voi käyttää normaalina työpöytävalaisimena. Voit kiinnittää valaisimen pöydän reunaan tukevalla ruuvipuristinkiinnikkeellä. Takuu 2 vuotta.


35756
Swingo led-pöytävalaisin musta

Swingo led-pöytävalaisin musta

Tehokkaan swingo -led-valaisimen kirkkaus on säädettävissä kolmeen eri asentoon tarpeesi mukaan. pakkauksessa on sekä painojalka että pöytäkiinnike, joten saat sen paikoilleen millaiseen pöytään tahansa. ce-hyväksytyn valaisimen lampunkesto on jopa 50 000 tuntia. säädettävien varsien pituus 36 cm. myyntierä: 1.


35757
Swingo led-pöytävalaisin valkoinen

Swingo led-pöytävalaisin valkoinen

Tehokkaan swingo -led-valaisimen kirkkaus on säädettävissä kolmeen eri asentoon tarpeesi mukaan. pakkauksessa on sekä painojalka että pöytäkiinnike, joten saat sen paikoilleen millaiseen pöytään tahansa. ce-hyväksytyn valaisimen lampunkesto on jopa 50 000 tuntia. myyntierä: 1.


18202
Touch led-pöytävalaisin

Touch led-pöytävalaisin

Monipuolisilla säädöillä varusteltu touch led -työpistevalaisin on säädettävissä kosketusnäytöstä viiteen eri valotehoon ja neljään eri valolämpöön (tarkkuus-, luku-, rentoutumis- ja lepotilat). touch led -valaisimen värinätön valaistus ja integroitu häikäisysuoja vähentävät silmien rasitusta, sekä suora ja epäsuora valaistus poistaa varjot. energiatehokkaan valaisimen käyttöikä on jopa 50 000 tuntia, ja sen kätevä ajastintoiminto sammuttaa valaisimen automaattisesti. lampun tukevassa jalustassa on myös näppärä usb-portti esimerkiksi puhelimen lataamista varten. • valon lämpötila: 2700 - 7000 kelviniä. • cri yli 90 (värintoistoindeksi). • varren mitat 450 mm + 350 mm. • 180 astetta säätyvä varsi.


24668
Unilux mambo led pöytävalaisin

Unilux mambo led pöytävalaisin

Ympäristöystävällinen unilux mamboled on hyvän hinta-laatusuhteen led-valaisin jalustalla, jonka voimakas ja lämmin valo on miellyttävä silmälle. lampun asento on helposti säädettävissä kaksinivelisen varren ansiosta. pakkauksessa on sekä painojalka että pöytäkiinnike, joten saat sen paikoilleen millaiseen pöytään tahansa. myyntierä: 1.


34587
Unilux sol led-pöytävalaisin musta

Unilux sol led-pöytävalaisin musta

Modernin yksinkertainen ulkonäkö tekee unilux sol -led-valaisimesta oikean valinnan monelle työpisteelle. valaisimen kuvun muoto jakaa valon suuremmalle alueelle, ja energiatehokkaan valaisimen lamppu kestää käyttöä jopa 20 000 tuntia.


38155
Unilux Strata LED valaisin musta

Unilux Strata LED valaisin musta

Seuraavan sukupolven ergonomisesti muotoiltu työpistevalaisin. Tehokas epäsuora valo soveltuu erityisen hyvin päätetyöskentelyyn. Värilämpötila sekä voimakkuus säädettävissä lampun päässä sijaitsevista kosketusnäppäimistä. Valaisimessa myös toiminto, joka säätää valaisimen tehon automaattisesti ympäristöön sopivaksi. Leveys 80cm. Teho 12 W Valoteho 680 lumenia Lampunkesto Maksimikorkeus 70 cm Takuu 2 vuotta


25703
Unilux success led-pöytävalaisin kromi

Unilux success led-pöytävalaisin kromi

Unilux success on perinteinen arkkitehtivalaisin trendikkäällä kromin värillä. valaisimen jousitettu varsi mahdollistaa aina pöydänsuuntaisen valon, ja sen säästeliäs led-lamppu kestää jopa 30 000 tuntia käyttöä. myyntierä: 1.


34588
Unilux terra led-pöytävalaisin

Unilux terra led-pöytävalaisin

Unilux terra on tyylikäs, ohutlinjainen valaisin, jonka häikäisemätön valo on säädettävissä neljään eri voimakkuustasoon. työskentelet aina oikeanlaisessa valaistuksessa. valaisimessa on erittäin matala virrankulutus. myyntierä: 1.


18201
Wedo led-lukuvalo klipsillä hopea

Wedo led-lukuvalo klipsillä hopea

Paristokäyttöinen, 3 x AAA, sisältyvät toimitukseen. LED-valo takaa alhaisen energiankulutuksen ja kirkkaan valon. Joka suuntaan taipuva varsi. Voidaan helposti kiinnittää klipsillä mihin tahansa mihin tarvitsee valoa esim. kirjaan tai kansioon
Teho 22 W