Voimalävistäjät

1620
Leitz 5180 voimalävistäjä hopea

Leitz 5180 voimalävistäjä hopea

Leitz 5180 -voimalävistäjä on nappivalinta sinulle, joka arvostat laatua ja hyvää ergonomiaa. metallinen lävistäjä on äärimmäisen kestävä ja luotettava. se käyttää voimaa säästävää teknologiaa, joten arkkien lävistäminen on kevyttä. integroitu mekanismi mahdollistaa voimanitojan asettamisen ahtaisiinkin paikkoihin. selkeä kehys ja paperinohjain painetuilla kokomerkinnöillä varmistavat täydellisen arkin asettelun. gs-turvatestatun lävistäjän lävistyskapasiteetti on 65 arkkia.


23838
Leitz 5182 voimalävistäjä hopea

Leitz 5182 voimalävistäjä hopea

Leitz 5182 -voimalävistäjä on nappivalinta sinulle, joka käytät lävistäjää paksujen paperinippujen lävistykseen. suojatuilla terillä varustettu lävistäjä on äärimmäisen kestävä ja luotettava. se käyttää voimaa säästävää teknologiaa, joten arkkien lävistäminen on kevyttä. selkeä ja vahva paperinohjain painetuilla kokomerkinnöillä varmistavat täydellisen arkin asettelun. gs-turvatestatun lävistäjän lävistyskapasiteetti on 250 arkkia.


17168
Lyreco voimalävistäjä musta

Lyreco voimalävistäjä musta

Teräksisen lyreco-voimalävistäjän lävistyskapasiteetti on 65 arkkia. säädettävä paperinohjain mahdollistaa arkin täydellisen asettelun. vahvistettu kahva ja pehmeä otepinta tekevät lävistyksestä helpompaa ja miellyttävämpää.


15240
Rapid hdc150/2 voimalävistäjä hopea/oranssi

Rapid hdc150/2 voimalävistäjä hopea/oranssi

Vahvan rapid hdc150 -voimalävistäjän lävistyskapasiteetti on yhdestä jopa 150 arkkiin. paperinohjain mahdollistaa arkin täydellisen asettelun, ja ergonominen kahva tekee lävistyksestä miellyttävää. sinun tarvitsee käyttää tavallista vähemmän voimaa, sillä vahvan mekanismin lisäksi lävistäjän terät ovat erittäin terävät. aluskiekkoja ja varateriä saatavana varaosina.