Pesuaineet

Astianpesuaineet

25720
Ecover astianpesuaine 1l

Ecover astianpesuaine 1l

Kasvispohjaisista aineista valmistettu, sitruunantuoksuinen ecover astianpesuaine ei jätä huuhtelujälkiä. ekologisella pesuaineella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 12.


118002
Fairy astianpesuaine Fresh Orange 450ml

Fairy astianpesuaine Fresh Orange 450ml

Fairy Clean&Fresh astianpesuaine on tehokas ja riittoisa viimeiseen pisaraan asti. Nestemäinen käsitiskiaine on niin tiivistettyä, että tarvitset sitä vain tipan. Irrottaa rasvaa erittäin tehokkaasti. Ihanan raikas appelsiinin tuoksu. Pakkauskoko 450 ml. Myyntierä 1 kpl. Laatikossa 10 kpl.


15295
Fairy original astianpesuaine 900ml

Fairy original astianpesuaine 900ml

Fairy original on syystäkin suosittu astianpesuaine astioiden käsinpesuun. runsaasti vaahtoava ja riittoisa fairy irrottaa tehokkaasti rasvaa. myyntierä: 1.


37528
Greenspeed all-in-one konetiskitabletti, 1 kpl=100 tablettia

Greenspeed all-in-one konetiskitabletti, 1 kpl=100 tablettia

Greenspeed all-in-one -konetiskitabletti sisältää huuhteluainetta ja kalkin kertymistä koneeseen ehkäisevää astianpesukonesuolaa. se on tehokas matalissa pesulämpötiloissa ja poistaa rasvalian jättäen astiat kiiltäviksi. eu-ympäristömerkityssä tabletissa on vesiliukoinen suojakalvo. pakkauksessa on 100 tablettia. myyntierä: 1 / 5 pkt.


37805
Heti neste dip esiliotusaine astioille 1l

Heti neste dip esiliotusaine astioille 1l

Kotimainen heti neste dip on matalavaahtoinen esiliotusaine astioille ja ruokailuvälineille. se on tarkoitettu etenkin vaikean lian irrottamiseen ennen koneellista astioiden pesua ja soveltuu loistavasti myös ruokailuvälineiden kirkastamiseen. heti neste dip poistaa pinttyneenkin lian. ph 14. myyntierä: 1 / 10.


14305
Kiilto md2 green easy tabs konetiskitabletti, 1 kpl=100 tablettia

Kiilto md2 green easy tabs konetiskitabletti, 1 kpl=100 tablettia

Kiilto green easy tabs -koneastianpesutabletit soveltuvat kaikkiin astianpesukoneisiin, joihin pesuaine annostellaan käsin. veteen liukenevaan suojakelmuun pakatut kaksikerrostabletit soveltuvat kaiken kovuisiin vesiin sekä lyhyisiin että pitkiin pesuohjelmiin. pesuaine pitää astiat kirkkaina ja suojaa korroosiolta. tehokkaan koostumuksensa ansiosta tabletit poistavat tehokkaasti rasva-, valkuaisaine- ja tärkkelyslikaa sekä väritahroja. erillistä huuhtelukirkastetta ei tarvita. ympäristöystävällisellä, hajusteettomalla ja fosfaatittomalla tuotteella on pohjoismainen joutsenmerkki. pakkauksessa on 100 tablettia. myyntierä: 1 / 5 pkt.


13643
Kiilto neutra l astianpesuaine 1l

Kiilto neutra l astianpesuaine 1l

Rasvaa ja valkuaislikaa tehokkaasti irrottava kiilto neutra l soveltuu astioiden käsinpesuun sekä kaikkien vettä kestävien pintojen puhdistukseen. miedosti hajustettu pesuaine toimii hyvin myös ikkunoiden ja muiden lasipintojen puhdistukseen. monikäyttöinen aine vaahtoaa sopivasti sekä huuhtoutuu hyvin pinnoilta, ja neutraalina tuotteena se ei vahingoita arkojakaan pintoja. erittäin taloudellinen ja riittoisa neutra l sopii pintojen kostea- ja nihkeäpyyhintään. ph 7. myyntierä: 1 / 6.


37795
Lv astianpesuaine 1l

Lv astianpesuaine 1l

Lv astianpesuaine on ihoystävällinen vaihtoehto astioiden käsinpesuun. se pesee astiat tehokkaasti, mutta on samalla hellävarainen käsille. aineen ph 5,5 on lähellä ihon omaa ph:ta, eikä se sisällä hajusteita tai väriaineita, joten tuote soveltuu hyvin myös allergisille. ympäristöystävällisellä tuotteella on pohjoismainen joutsenmerkki. myyntierä: 1 / 10.


24297
Lyreco astianpesuaine 500ml

Lyreco astianpesuaine 500ml

Lyreco eko -astianpesuaine poistaa tehokkaasti rasvan ja pinttyneen lian. miedosti sitruunan tuoksuinen, astioiden käsinpesuun tarkoitettu aine on valmistettu kasvispohjaisista raaka-aineista. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 12.


24298
Lyreco astianpesuaine 5l

Lyreco astianpesuaine 5l

Lyreco eko -astianpesuaine poistaa tehokkaasti rasvan ja pinttyneen lian. miedosti sitruunan tuoksuinen, astioiden käsinpesuun tarkoitettu aine on valmistettu kasvispohjaisista raaka-aineista. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 4.


26197
Sun classic professional konetiskitabletti, 1 kpl=100 tablettia

Sun classic professional konetiskitabletti, 1 kpl=100 tablettia

Sun classic professional on tiivistetty foliopäällysteinen koneastianpesuainetabletti. sekä pitkiin että lyhyisiin pesuohjelmiin sopivan tabletin entistä tiiviimpi ja tehokkaampi koostumus takaa erinomaisen pesutuloksen tinkimättä pesujen määrästä. tabletin sisältämä korroosiosuoja auttaa myös pitämään lasit kirkkaina. uusi tabletti on aikaisempaa ympäristöystävällisempi: sen tuotannossa on käytetty 30 % vähemmän kemikaaleja, pakkaus tuottaa 15 % vähemmän pakkausjätettä ja sen liikutteluun on tarvittu 15 % vähemmän kuljetuksia. pakkauksessa on 100 tablettia. myyntierä: 1 / 4 pkt.


17532
Sun huuhtelukirkaste 500ml

Sun huuhtelukirkaste 500ml

Astioiden konepesuun tarkoitettu sun huuhtelukirkaste saa astiat säihkymään kirkkaina jättämättä pisarajälkiä. astiat kuivuvat nopeasti. myyntierä: 1 / 6.


Ikkunanpesuaineet

37812
Heti loisto ikkunanpesuaine 1l

Heti loisto ikkunanpesuaine 1l

Kotimainen heti loisto on pesuaine ikkunoiden, peilien, tuulilasien ja muiden lasipintojen puhdistamiseen. se soveltuu myös tahrojen poistoon. hajustettu aine puhdistaa, kirkastaa ja kuivuu jälkiä jättämättä. ph 8,5. myyntierä: 1 / 10.


12288
Kiilto window spurt lasinpesuaine spray 750ml

Kiilto window spurt lasinpesuaine spray 750ml

Kiilto window spurt on alkoholipitoinen lasinpesuaine lasi-, peili- ja metallipintojen puhdistukseen. aine irrottaa tehokkaasti rasvalikaa ja kuivuu nopeasti jättäen pinnat kirkkaiksi ja likaa hylkiviksi. sumutinpullossa oleva käyttövalmis window spurt toimii jopa -20 °c lämpötilassa. ympäristöystävällinen avainlippu-tuote on joutsenmerkitty ja allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymä. myyntierä: 1 / 6.


24299
Lyreco ikkunanpesuaine 500ml

Lyreco ikkunanpesuaine 500ml

Lyreco-ikkunanpesuaine puhdistaa tehokkaasti sekä kaakelit, peilit että ikkunalasit ilman valumajälkiä. pesuaine on valmistettu kasvispohjaisista raaka-aineista. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 6.


26535
Snowman tuulilasinpesuneste -20°c 4l

Snowman tuulilasinpesuneste -20°c 4l

Snowman-lasinpesuneste kestää pakkasta -20 °c asti ja pitää tuulilasin kirkkaana talvellakin. myyntierä: 1 / 184.


Käsivoiteet ja kosteuspyyhkeet

Muut pesutarvikkeet, öljyt

12388
Prf label off tarranpoistoaine 220ml

Prf label off tarranpoistoaine 220ml

Ammattikäyttöön suunniteltu prf label off on sitruunantuoksuinen tarranpoistoaine tarrojen, etikettien, liimajäänteiden sekä öljy- ja rasvatahrojen poistoon. aine soveltuu useimmille muovi- ja maalipinnoille. myyntierä: 1 / 20.


Raikastimet ja desinfiointi

38284
Diversey Soft Care käsidesi E spray 5L

Diversey Soft Care käsidesi E spray 5L

Soft Care Des E Spray -desinfektioaineella desinfioit kätesi tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Etanolipohjainen käsihuuhde on sekä hajusteeton että väriaineeton, joten se sopii myös herkkäihoisille. Tuote on kehitetty käytettäväksi erityisesti terveydenhoitosektorilla, elintarvikealalla, päiväkodeissa ja ateriapalveluissa. 5 litran pakkauksesta riittää käsidesiä pitkäksi aikaa.
elo21


26489
Heti raikas ilmanraikastin 150ml

Heti raikas ilmanraikastin 150ml

Kotimainen heti raikas on tehokas ilmanraikastaja, joka sitoo ja neutraloi epämiellyttäviä hajuja. sopivia käyttökohteita ovat mm. saniteettitilat, pukuhuoneet, hotellihuoneet, tupakointitilat ja jätehuoneet. miellyttävän raikas päärynän tuoksu suihkutetaan ilmaan sellaisenaan. myyntierä: 1 / 6.


38231
HETI Trio desinfioiva puhdistusaine 5L

HETI Trio desinfioiva puhdistusaine 5L

Kotimainen HETI Trio soveltuu desinfioivaan puhdistukseen kohteissa ja tilanteissa, joissa vaaditaan tehokkaampaa mikrobien tuhoamista, kuten epidemioiden aikaan saniteettitiloissa sekä uimahalleissa, terveydenhuollossa ja elintarviketiloissa. Ainetta käytetään pinnoille sekä eritetahradesinfektioon. HETI Trio pitää myös siivousvälineet puhtaina ja hajuttomina. Desinfioivana aineena on Kloramin-T. pH annostuksesta riippuen 7,8–8,7. Myyntierä: 1 / 10.


2438
Kiilto ilmanraikastaja meri 200ml

Kiilto ilmanraikastaja meri 200ml

Kiilto air freshener -ilmanraikastaja raikastaa huoneilman nopeasti ja tehokkaasti. kuivaspray raikastaa myös tekstiilit tahraamatta ja neutraloi ylimääräisiä hajuja. ilmanraikastaja tehoaa myös tupakansavuun ja ruuan tuoksuun, ja voit suihkuttaa sitä suoraan mattoihin, verhoihin ja muihin tekstiileihin 30-40 cm päästä. tuoksu: meri. myyntierä: 1 / 10.


37817
Kiilto odor stop hajunpoistoaine 750ml

Kiilto odor stop hajunpoistoaine 750ml

Kiilto odor stop on käyttövalmis biologinen hajunpoistoaine, jonka tehoaineena on bakteerien itiöitä. se eliminoi orgaanisten aineiden aiheuttamaa hajua erilaisilla pinnoilla ja on tehokas ratkaisu hajunpoistoon esimerkiksi jäteastioissa, julkisissa tiloissa ja kulkuvälineissä, kuntosaleilla, hoivakodeissa, eläinlääkäriasemilla ja porttikongeissa. itiöiden luonteesta johtuen hajunpoistovaikutus alkaa noin 12 tunnin kuluttua käytöstä. tuote on kotimainen ja hajustettu. ph 7,2. myyntierä: 1 / 9.


38420
Käsidesiteline jalalla pumppupullolle

Käsidesiteline jalalla pumppupullolle

Lattiateline käsidesin annosteluun. Teline sopii 500 ml pumppupullolle.


24500
Prf desi spray kenkädeodorantti 220ml

Prf desi spray kenkädeodorantti 220ml

Prf desi spray -kenkädeodorantin avulla pidät kenkäsi hyväntuoksuisina. tuotteen teho perustuu edistykselliseen hopeaioniteknologiaan. deodorantti poistaa epämiellyttävät tuoksut ja antaa pitkäaikaisen suojan tappamalla hajua aiheuttavat mikrobit. myyntierä: 1 / 20.


26449
Taski w2262 sani uriblock urinaalikivi, 1 kpl=50 kiveä

Taski w2262 sani uriblock urinaalikivi, 1 kpl=50 kiveä

Kolmivaikutteinen taski sani uribloc -urinaalikivi puhdistaa, estää kivettymien muodostumisen ja poistaa pahaa hajua. kivi helpottaa urinaalien puhtaanapitoa puhdistamalla ne jokaisella huuhtelukerralla. urinaalikivi jättää jälkeensä raikkaan tuoksun. pakkauksessa on 50 urinaalikiveä. myyntierä: 1 / 6.


15298
Tork premium ilmanraikastaja aerosoli hedelmä 75ml

Tork premium ilmanraikastaja aerosoli hedelmä 75ml

Tork ilmanraikastaja on tehokas hajunneutralisoija, joka poistaa epämiellyttävät hajut wc-tiloista ja raikastaa ilman pitkäkestoisesti. annostelija koodilla 4.196.718. myyntierä: 1 / 12.


15299
Tork premium ilmanraikastaja aerosoli kukka 75ml

Tork premium ilmanraikastaja aerosoli kukka 75ml

Tork ilmanraikastaja on tehokas hajunneutralisoija, joka poistaa epämiellyttävät hajut wc-tiloista ja raikastaa ilman pitkäkestoisesti. annostelija koodilla 4.196.718. myyntierä: 1 / 12.


12307
Tork premium ilmanraikastaja aerosoli sitrus 75ml

Tork premium ilmanraikastaja aerosoli sitrus 75ml

Tork ilmanraikastaja on tehokas hajunneutralisoija, joka poistaa epämiellyttävät hajut wc-tiloista ja raikastaa ilman pitkäkestoisesti. annostelija koodilla 4.196.718. myyntierä: 1 / 12.


38442
Wave UV-puhdistaja langattomalla latausalustalla

Wave UV-puhdistaja langattomalla latausalustalla

Innovatiivisella Wave UV-puhdistajalla puhdistat pienlaitteesi ja -tavarasi nopeasti ja vaivattomasti. Laitteen sisäkanteen upotetut UV-valot tappavat tehokkaasti bakteereja käyttämällä LED-valotekniikkaa.

Laitteen on laboratoriotesteissä todettu tappavan jopa 99,9% bakteereista minuutissa (testattu kolibakteerilla). Wawe UV-puhdistaja sopii hyvin esimerkiksi puhelimen ja avainten desinfiointiin.

UV-puhdistajan ulkokanteen on lisäksi integroitu langaton latauspiste, jolla voit ladata langatonta latausta tukevat laitteesi. Latauspiste optimoi automaattisesti latausvirran ladattavan laitteen mukaan.

UV-puhdistajan käyttäminen on helppoa: kytket sen vain USB Type-C kaapelin avulla sopivaan virtalähteeseen, niin se on heti käyttövalmis. Puhdistustoiminnot toimivat yhden painikkeen avulla, ja langaton lataus käynnistyy automaattisesti asetettuasi laitteen latauspisteelle. Voit myös hyödyntää sekä UV-puhdistustoimintoja että langatonta latausta samanaikaisesti. Laitteen sisämitat 195x100x25 mm
 


26551
Wc-kukka wc-raikastin kausituoksu 50g

Wc-kukka wc-raikastin kausituoksu 50g

Wc-kukka puhdistaa wc-allasta ja antaa raikkaan tuoksun jokaisella huuhtelukerralla. riittoisa raikastin kestää tavanomaisessa käytössä viikkoja. wc-kukan sisältämät aktiiviaineet ovat biologisesti hajoavia. kausituoksu. myyntierä: 1 / 12.


26514
Wc-kukka wc-raikastin sireeni 50g

Wc-kukka wc-raikastin sireeni 50g

Wc-kukka puhdistaa wc-allasta ja antaa raikkaan tuoksun jokaisella huuhtelukerralla. riittoisa raikastin kestää tavanomaisessa käytössä viikkoja. wc-kukan sisältämät aktiiviaineet ovat biologisesti hajoavia. miellyttävä sireenin tuoksu. myyntierä: 1 / 12.


Saippuat ja shampoot

12293
Erisan hoitava pesuneste 1l

Erisan hoitava pesuneste 1l

Erisan hoitava pesuneste on dispenser-pakattu, hajustamaton ja väriaineeton koko vartalon pesuaine. herkkäihoisille sopivalla, allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymällä pesunesteellä on pohjoismainen joutsenmerkki. dispenser-järjestelmä on hygieeninen, suljettu annostelujärjestelmä, jossa annostelupumppu estää korvausilman sekä mikrobien pääsyn pakkaukseen. yhdellä painalluksella saat noin 1,5 ml pesunestettä. ph 5,5. teline koodilla: 5.709.957. myyntierä: 1 / 6.


13648
Erisan soap pesuneste 500ml

Erisan soap pesuneste 500ml

Ammattikäyttöön kehitetty Erisan Soap -nestesaippua sopii toistuvaan käsien ja koko vartalon pesuun. Väritön ja tuoksuton pesuneste on tehokas, mutta samalla hellävarainen iholle. Nesteen sisältämä glyseroli ehkäisee ihon kuivumista. Joutsenmerkki.
pH 5,5.


38278
Erisan Soap pesuneste 5L

Erisan Soap pesuneste 5L

Ammattikäyttöön kehitetty Erisan Soap -nestesaippua sopii toistuvaan käsien ja koko vartalon pesuun. Väritön ja tuoksuton pesuneste on tehokas, mutta samalla hellävarainen iholle. Nesteen sisältämä glyseroli ehkäisee ihon kuivumista.
pH 5,5.


35479
Greenspeed sumutinpullo yleis- ja pintapuhdistusaineille

Greenspeed sumutinpullo yleis- ja pintapuhdistusaineille

Greenspeed interior on yleis- ja pintapuhdistusaineille tarkoitettu sumutinpullo. pullon kyljessä on kuva, josta tunnistat käyttötarkoituksen. myyntierä: 1 / 6.


25085
Kiiltoclean hc38 käsienpuhdistusaine 3,8l

Kiiltoclean hc38 käsienpuhdistusaine 3,8l

Kiilto hc38 on liuotteeton, erittäin tehokas käsienpuhdistusaine raskaalle ja vaikealle lialle. sitruunantuoksuinen, veteen emulgoituva rakeinen tahna sisältää ihoa suojaavia ja hoitavia ainesosia. pesuvoidetta voidaan käyttää sekä ilman vettä että vesipesussa. sopii käytettäväksi korjaamoissa, konepajoissa, maatiloilla, maalaamoissa, kirjapainoissa ja muussa teollisuudessa. ph 7. myyntierä: 1 / 4.


37300
Lyreco ekologinen käsisaippua 500ml

Lyreco ekologinen käsisaippua 500ml

Lyrecon ekologinen käsisaippua on raikkaasti hajustettu käsien pesuneste päivittäiseen käyttöön. kätevä pumppupullo takaa oikean annostelun. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 12.


37301
Lyreco ekologinen käsisaippua 5l

Lyreco ekologinen käsisaippua 5l

Lyrecon ekologinen käsisaippua on raikkaasti hajustettu käsien pesuneste päivittäiseen käyttöön. viiden litran pakkaus on riittoisa ja edullinen. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 2.


15296
Palmolive nestesaippua milk & almond 300ml 12 kpl/BOX

Palmolive nestesaippua milk & almond 300ml 12 kpl/BOX

Palmolive naturals-sarjan milk & almond nestesaippua sisältää 100 % luonnollisia mantelin ainesosia. päivittäiseen käsien pesuun soveltuvan nestesaippuan koostumus on mieto. se puhdistaa ja hoitaa ihoa hellävaraisesti. nestesaippualla on miellyttävä kukkaistuoksu. pakkauksessa on 12 pulloa. myyntierä: 1.


37816
Palmolive nestesaippua milk & honey 300ml

Palmolive nestesaippua milk & honey 300ml

Palmolive naturals -sarjan milk & honey on luonnollisia ainesosia sisältävä, täyteläisen herkullisen tuoksuinen nestesaippua, jolla on mieto ja ihoa kosteuttava koostumus. se suojaa ihoa liialliselta kuivumiselta ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. myyntierä: 12 kpl.


12304
Tork hair&body suihkusaippua 1l 6 kpl/BOX

Tork hair&body suihkusaippua 1l 6 kpl/BOX

Tork hair & body on suihkusaippua koko vartalon ja hiusten pesuun. mieto saippua sopii esimerkiksi hotelleihin, kouluihin ja kuntosaleille. mieto koostumus ja hyvä tuoksu jättävät ihon ja hiukset pehmeiksi. sinetöity täyttöpullo kertakäyttöisellä annostuspumpulla takaa hyvän hygienian. ekologisella tuotteella on eu-ympäristömerkki. saippuapullo sopii tork s1-annostelijaan. tork-koodi: 420601. myyntierä: 1 / 6.


12303
Tork premium nestesaippua mieto s1 1 l 6 kpl/BOX

Tork premium nestesaippua mieto s1 1 l 6 kpl/BOX

Tork premium on tavalliseen käsien pesuun tarkoitettu, ihoystävällinen nestesaippua, joka jättää käsiin raikkaan tunteen. mieto, hajustettu saippua sisältää ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia ja sopii kaikille ihotyypeille. sinetöity täyttöpullo kertakäyttöisellä annostuspumpulla takaa hyvän hygienian. ekologisella tuotteella on eu-ympäristömerkki. saippuapullo sopii tork s1-annostelijaan. tork-koodi: 420501. myyntierä: 1 / 6.


20744
Tork premium nestesaippua mieto s2 475ml, 1 kpl=8 pulloa

Tork premium nestesaippua mieto s2 475ml, 1 kpl=8 pulloa

Tork mild mini on dermatologisesti testattu nestesaippua erityisesti toimistojen, hotellien ja ravintoloiden saniteettitiloihin. runsaasti vaahtoava ja kermainen saippua on taloudellinen käyttää. mieto, hajustettu saippua puhdistaa ja hoitaa hellävaraisesti jättäen iholle raikkaan tunteen. sinetöity täyttöpullo kertakäyttöisellä annostuspumpulla takaa hyvän hygienian. ekologisella tuotteella on eu-ympäristömerkki. saippuapullo sopii tork saippua-annostelijaan. tork-koodi: 420502. myyntierä: 1.


12305
Tork premium nestesaippua s1 1l

Tork premium nestesaippua s1 1l

Tork extra mild on erinomaisesti usein toistuvaan käsien pesuun sopiva nestesaippua. ihoa hoitavia ainesosia sisältävä saippua on hellävarainen iholle. tuote ei sisällä hajusteita tai väriaineita, ja euroopan allergiatutkimuskeskus (ecarf) on myöntänyt saippualle allergiaystävällisen tuotteen sertifikaatin. sinetöity täyttöpullo kertakäyttöisellä annostuspumpulla takaa hyvän hygienian ja ekologisella saippualla on eu-ympäristömerkki. saippuapullo sopii tork s1-annostelijaan. tork-koodi: 420701. myyntierä: 1 / 6.


23941
Tork premium vaahtosaippua mieto s4 1l

Tork premium vaahtosaippua mieto s4 1l

Nopeasti vaahtoutuva ja raikkaan tuoksuinen tork mild vaahtosaippua sisältää ihoa hoitavia ainesosia, jotka hellivät herkkää ihoa myös tiheän käsienpesun yhteydessä. kaikille ihotyypeille sopiva vaahtosaippua on dermatologisesti testattu. tork mild vaahtosaippua on suurikapasiteettinen ratkaisu ja siksi oikea valinta vilkkaassa käytössä oleviin saniteettitiloihin. pullo sopii tork vaahtosaippua-annostelijaan. yksi pullo sisältää 2 500 annosta, joten täyttöväli on tavallista pidempi. ekologisella saippualla on eu-ympäristömerkki. tork-koodi: 520501. myyntierä: 1 / 6.


Saniteettitilat

17190
Domestos professional desinfioiva saniteettitilojen puhdistusaine 5l

Domestos professional desinfioiva saniteettitilojen puhdistusaine 5l

Domestos professional on desinfioiva saniteettitilojen puhdistusaine, joka samanaikaisesti puhdistaa ja desinfioi. aine tuhoaa tehokkaasti mikrobeja esim. saniteettitiloissa, kylpy- ja suihkuhuoneissa sekä saunoissa. puhdistusaine sopii myös jäteastioiden, -säiliöiden ja siivousvälineiden puhdistamiseen ja desinfektioon. vaikuttavana aineena on natriumhypokloriitti. ph 12,5. myyntierä: 1 / 2.


23863
Ecover eco wc-puhdistusaine mänty 750ml

Ecover eco wc-puhdistusaine mänty 750ml

Ecover wc-altaan puhdistusaine toimii kolmella tavalla yhtä aikaa: se puhdistaa tehokkaasti, poistaa kalkin ja raikastaa wc:n meren ja salvian tuoksuin. ympäristöystävällisellä puhdistusaineella on pohjoismainen joutsenmerkki. myyntierä: 1 / 6.


37798
Heti järeä viemärinavausrae 500g

Heti järeä viemärinavausrae 500g

Kotimainen heti järeä on tehokas viemärinavausrae muovi-, kupari- ja valurautaputkistoihin. se hajottaa nopeasti ja tehokkaasti putkistoihin kerääntyneitä orgaanisia jätteitä, kuten hiuksia, paperia, ruuantähteitä ja rasvaa. rakeet ovat turvallisia käytössä, sillä ne eivät roisku kuten nestemäiset viemärinavausaineet. myyntierä: 1 / 6.


26496
Heti sapu saniteettitilojen puhdistusaine 5l

Heti sapu saniteettitilojen puhdistusaine 5l

Kotimainen heti sapu joutsen on raikastuoksuinen puhdistusainetiiviste saniteetti- ja saunatilojen päivittäiseen puhdistukseen. aine soveltuu useimmille kosteissa tiloissa esiintyville pintamateriaaleille, kuten keraamisille laatoille sekä posliini-, lasi- ja teräspinnoille. ympäristöystävällisellä tuotteella on pohjoismainen joutsenmerkki. ph 5,5. myyntierä: 1 / 3.


37819
Kiilto airi wc-geeli hajusteeton 750ml

Kiilto airi wc-geeli hajusteeton 750ml

Kiilto airi wc-geeli on hajusteeton ja väriaineeton puhdistusaine wc-tiloihin. se puhdistaa ja raikastaa wc-istuimen altaan ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti. kotimainen tuote on valmistettu 100-prosenttisesti nopeasti biohajoavista raaka-aineista. geelimäinen koostumus ei roisku, joten sitä on turvallista käyttää. ph 3. myyntierä: 1 / 6.


2475
Kiilto desichlor desinfioiva puhdistusaine 1l

Kiilto desichlor desinfioiva puhdistusaine 1l

Epämiellyttäviä hajuja poistava kiilto desichlor on desinfioiva yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin. sekä käsi- että konemenetelmiin soveltuva aine sopii myös vahatuille pinnoille eikä vaurioita pintamateriaaleja. heikosti emäksistä ja klooripitoista puhdistusainetta voidaan käyttää myös välinedesinfektiossa. ph noin 8. myyntierä: 1 / 6.


12278
Kiilto desichlor desinfioiva puhdistusaine 5l

Kiilto desichlor desinfioiva puhdistusaine 5l

Epämiellyttäviä hajuja poistava kiilto desichlor on desinfioiva yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin. sekä käsi- että konemenetelmiin soveltuva aine sopii myös vahatuille pinnoille eikä vaurioita pintamateriaaleja. heikosti emäksistä ja klooripitoista puhdistusainetta voidaan käyttää myös välinedesinfektiossa. ph noin 8. myyntierä: 1 / 3.


12284
Kiilto off calc kalkinpoistoaine 500 ml

Kiilto off calc kalkinpoistoaine 500 ml

Kiilto off calc on hajustamaton kalkinpoistoaine käyttöveden aiheuttamien kalkki- ja ruostesaostumien poistoon pienkoneista. soveltuvia käyttökohteita ovat mm. erilaiset kahvinkeittimet ja silitysraudat sekä astian- ja pyykinpesukoneet. ph 1,5. myyntierä: 1 / 4.


2473
Kiilto sanitop saniteettitilojen puhdistusaine 1l

Kiilto sanitop saniteettitilojen puhdistusaine 1l

Natura-sarjaan kuuluva kiilto sanitop sopii happamia aineita sietävien pintojen, kuten kaakelien, saniteettiposliinin ja ruostumattoman teräksen puhdistukseen ja saostumien estoon ja poistoon kosteissa tiloissa. puhdistusaine soveltuu myös käsittelemättömien puupintojen kuten saunanlauteiden puhdistukseen. ruostumattoman teräksenkin kirkastava kiilto sanitop ei vahingoita saumausaineita, ja sitä voidaan käyttää päivittäin. uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista valmistettu, hajusteeton ja väriaineeton tuote on joutsenmerkitty ja allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymä. ph 4,5. myyntierä: 1 / 6.


2471
Kiilto vieno yleispesuaine 5l

Kiilto vieno yleispesuaine 5l

Kiilto vieno on heikosti emäksinen yleispuhdistusaine kovien pintojen ylläpitosiivoukseen. miellyttävän tuoksuinen aine soveltuu sekä käsi- että konemenetelmiin, vahattujen lattioiden ja kalusteiden puhdistukseen ja kosteiden tilojen ylläpitosiivoukseen. ympäristöystävällisellä tuotteella on joutsenmerkki ja avainlippu. käyttöliuoksen ph 8,5. myyntierä: 1 / 3.


24300
Lyreco eko wc-puhdistusaine 750ml

Lyreco eko wc-puhdistusaine 750ml

Lyreco eko -puhdistusaine puhdistaa ja poistaa kalkin wc-istuimesta. raikkaan tuoksun jättävä puhdistusaine poistaa tehokkaasti pahat hajut. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 12.


37580
Lyreco pro wc-puhdistusaine 750 ml

Lyreco pro wc-puhdistusaine 750 ml

Raikkaan männyntuoksuinen lyreco pro -wc-puhdistusaine puhdistaa, poistaa kalkkisaostumia ja raikastaa wc-altaat ja urinaalit. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 12.


37578
Lyreco pro wc-tilan puhdistusaine 1l

Lyreco pro wc-tilan puhdistusaine 1l

Lyreco pro on ammattikäyttöön kehitetty, raikkaasti hajustettu saniteettitilojen puhdistusaine. sen lievästi hapan koostumus toimii aktiiviseen kalkinpoistoon ja saostumien ehkäisyyn ja soveltuu kaikkien haponkestävien pintojen päivittäiseen puhdistukseen. huuhtelua ei tarvita. laimennettava tiiviste. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1.


37577
Lyreco pro wc-tilan puhdistusaine 5l

Lyreco pro wc-tilan puhdistusaine 5l

Lyreco pro on ammattikäyttöön kehitetty, raikkaasti hajustettu saniteettitilojen puhdistusaine. sen lievästi hapan koostumus toimii aktiiviseen kalkinpoistoon ja saostumien ehkäisyyn ja soveltuu kaikkien haponkestävien pintojen päivittäiseen puhdistukseen. huuhtelua ei tarvita. laimennettava tiiviste. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1.


37579
Lyreco pro wc-tilan puhdistusaine 750ml

Lyreco pro wc-tilan puhdistusaine 750ml

Kätevässä käyttövalmiissa 750 ml suihkepullossa oleva lyreco pro on ammattikäyttöön kehitetty, raikas saniteettitilojen puhdistusaine haponkestäville pinnoille. se ei jätä jäämiä pintoihin, joten erillistä huuhtelua ei tarvita. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 12.


Tekstiilien pesu

35731
Bea pro kirjopesujauhe 4kg

Bea pro kirjopesujauhe 4kg

Suomen heinävedellä valmistettu bea pro on tiivistetty, sekä käsin- että konepesuun soveltuva pyykinpesujauhe. kirjopyykille tarkoitettu pesuaine toimii kaikissa lämpötiloissa ja pesee tekstiilit tehokkaasti pesusta toiseen säilyttäen värit kirkkaina. iholle ja kuiduille hellävarainen bea pro soveltuu erinomaisesti mikrokuiduille ja siivoustekstiilien pesuun. ympäristöystävällinen, joutsenmerkitty tuote on hajusteeton ja fosfaatiton. pesulämpötila 30 - 95°c. ph: 10,5. myyntierä 1 / 72.


38576
HETI Pehmeä Joutsen hajusteeton pyykinpesuneste 5L

HETI Pehmeä Joutsen hajusteeton pyykinpesuneste 5L

HETI Pehmeä Joutsen pyykinpesuneste 5L on tehokas pesuaine kirjo- ja valkopyykille. Nestemäisellä pesuaineella on erinomainen puhdistus- ja tahranpoistokyky, jo alhaisissa lämpötiloissa. Soveltuu myös urheilutekstiilien ja hienopyykin pesuun. HETI Pehmeä Joutsen pyykinpesuaine on Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote.

  • pakkauskoko: 5 litraa
  • nestemäinen
  • ympäristöystävällinen
  • Joutsenmerkitty
  • ei sisällä valkaisuainetta
  • hajusteeton
  • Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote
  • pH 8,3


26215
Lv color pyykinpesuneste kirjopyykille 1,5l

Lv color pyykinpesuneste kirjopyykille 1,5l

Lv color pyykinpesuneste kirjopyykille pesee tehokkaasti myös alhaisissa lämpötiloissa. pesuaine poistaa vaikeatkin tahrat ja lian tehokkaasti säilyttäen vaatteiden värit kirkkaina. hajusteeton ja väriaineeton neste on sekä iholle, tekstiileille että luonnolle hellävarainen. kotimaisella tuotteella on allergia-, iho- ja astmaliiton tunnus. zeoliititon ja fosfaatiton. myyntierä: 1 / 6.


37799
Lv huuhteluaine 5l

Lv huuhteluaine 5l

Erityisesti ammattikäyttöön kehitetty lv huuhteluaine hoitaa ja pehmentää kankaan kuituja sekä poistaa sähköisyyttä helpottaen pyykin jälkikäsittelyä. se soveltuu niin kone- kuin käsipesuun eikä sisällä hajusteita eikä väriaineita. tuotteella on allergia-, iho- ja astmaliiton tunnus. ph 3.0 myyntierä: 1 / 3.


37529
Lyreco pyykinpesuneste 5l

Lyreco pyykinpesuneste 5l

Lyrecon raikkaasti kukilta tuoksuva pyykinpesuneste soveltuu sekä valko- että kirjopyykille. sen erinomainen tahranpoistokyky jopa alhaisissa lämpötiloissa on saatu aikaan käyttämättä valmistuksessa optisia kirkasteita tai fosfaatteja. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 4.


118053
Serto hajusteeton soodapohjainen pyykinpesujauhetiiviste 1350g

Serto hajusteeton soodapohjainen pyykinpesujauhetiiviste 1350g

Soodapohjainen Serto Hajusteeton Pyykinpesujauhe on riittoisa pyykinpesujauhe, jonka puhdistusteho on korkea alhaisissakin lämpötiloissa.

Tuotteen sisältämä sooda neutraloi hajuja ja auttaa pitämään värit kirkkaina. Pyykinpesuaine puhdistaa sitkeätkin tahrat, joten erillistä tahranpoistoainetta ei tarvita.

Kirjopyykille riittää 30–40 asteen pesuohjelma, kun taas valkopyykille valmistaja suosittelee 60–95 asteen pesuohjelmia. Jauheen 60 asteessa aktivoituva valkaisuaine pehmentää pyykin ja ehkäisee nukkaantumista.

Tuote ei sovellu villalle tai silkille.

Kotimainen Avainlippu-tuote ei sisällä zeoliittia, fosfaattia eikä hajusteita.

Myyntierä: 1 / 5


Vahat ja vahanpoisto

Tuotteita ei löytynyt.


Yleispesuaineet

24693
Ecover spray clean keittiön yleispuhdistusaine 500ml

Ecover spray clean keittiön yleispuhdistusaine 500ml

Ecover spray clean on ympäristöystävällinen ja hajusteeton keittiön puhdistusaine, jota voidaan käyttää kaikilla pesunkestävillä pinnoilla. kätevä spraypullo pitää huolen, että jokainen tippa tulee käytettyä. ph 6,25. myyntierä: 1 / 6.


37810
Heti jyty peruspuhdistusaine vaikeaan likaan 5l

Heti jyty peruspuhdistusaine vaikeaan likaan 5l

Kotimainen heti jyty on voimakkaasti likaantuneiden pintojen puhdistusaine, joka poistaa hyvin noki-, rasva- ja öljypitoista likaa. se sopii myös pinttyneiden tahrojen poistoon ja lattioiden pintapesuun ja sekä käsi- että konemenetelmiin. hajusteeton puhdistusaine ei sisällä liuottimia eikä vahingoita pintoja ja sopii myös alumiinille. käyttöliuoksen ph 10,5–11,0. myyntierä: 1 / 3.


26498
Heti moniteho yleispuhdistusaine 5l

Heti moniteho yleispuhdistusaine 5l

Kotimainen heti moniteho on kaikkien vettä kestävien pintojen yleispuhdistus- ja hoitoainetiiviste. aine sopii mm. muoville, linoleumille, kumille, kivelle, keraamisille laatoille, käsitellylle puulle, korkille ja turvalattioille. matalavaahtoinen heti moniteho sekä puhdistaa pinnat tehokkaasti että hoitaa vahapintaa. ph 8,0. myyntierä: 1 / 3.


26492
Heti tuoksuva yleispuhdistusaine 1l

Heti tuoksuva yleispuhdistusaine 1l

Kotimainen heti tuoksuva on kaikkien vettä kestävien pintojen yleispuhdistusaine. raikkaasti hajustettu aine soveltuu sekä käsi- että konemenetelmiin ja pinttyneenkin lian ja rasvan poistoon. normaali annostelu ei vaadi erillistä huuhtelua. tiiviste. ph 8,5. myyntierä: 1 / 10.


26494
Heti tuoksuva yleispuhdistusaine 5l

Heti tuoksuva yleispuhdistusaine 5l

Kotimainen heti tuoksuva on kaikkien vettä kestävien pintojen yleispuhdistusaine. raikkaasti hajustettu aine soveltuu sekä käsi- että konemenetelmiin ja pinttyneenkin lian ja rasvan poistoon. normaali annostelu ei vaadi erillistä huuhtelua. tiiviste. ph 8,5. myyntierä: 1 / 3.


37808
Heti yleispesu joutsen yleispuhdistusaine hajustamaton 1l

Heti yleispesu joutsen yleispuhdistusaine hajustamaton 1l

Kotimainen heti yleispesu joutsen on hajusteeton, heikosti emäksinen yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien pintojen ylläpito- ja peruspuhdistukseen. se sopii mm. muoville, linoleumille, kumille, kivelle, keraamisille laatoille, lasi- ja teräspinnoille, käsitellylle puulle sekä korkille, lakatulle parketille, laminaattiparketille ja turvalattioille. tuote soveltuu myös rasvan- ja tahranpoistoon sekä vahattujen lattioiden pintapesuun ennen vahausta. ainetta voidaan käyttää sekä käsi- että konemenetelmissä. ph annostuksesta riippuen 7,5–9,7. sekä ympäristö- että allergiaystävällisellä tuotteella on pohjoismainen joutsenmerkki ja allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksyntä.


37809
Heti yleispesu joutsen yleispuhdistusaine hajustamaton 5l

Heti yleispesu joutsen yleispuhdistusaine hajustamaton 5l

Kotimainen heti yleispesu joutsen on hajusteeton, heikosti emäksinen yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien pintojen ylläpito- ja peruspuhdistukseen. se sopii mm. muoville, linoleumille, kumille, kivelle, keraamisille laatoille, lasi- ja teräspinnoille, käsitellylle puulle sekä korkille, lakatulle parketille, laminaattiparketille ja turvalattioille. tuote soveltuu myös rasvan- ja tahranpoistoon sekä vahattujen lattioiden pintapesuun ennen vahausta. ainetta voidaan käyttää sekä käsi- että konemenetelmissä. ph annostuksesta riippuen 7,5–9,7. sekä ympäristö- että allergiaystävällisellä tuotteella on pohjoismainen joutsenmerkki ja allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksyntä.


2469
Kiilto caretop hoito- ja suoja-aine 5l

Kiilto caretop hoito- ja suoja-aine 5l

Kiilto caretop yhdistää erinomaisen puhdistustehon hoitoaineen suojaavaan vaikutukseen. hoitava ja suojaava pesuaine sopii koville lattioille kohteisiin, joissa tarvitaan alkoholin- ja kemikaalienkestoa. hoitoaineen käyttö helpottaa ylläpitosiivousta vähentämällä lian kiinnittymistä pintaan ja tasoittamalla lattian kulumia. hoidettu pinta voidaan kiillottaa kiilotuskoneella. ph 8. myyntierä: 1 / 3.


34729
Kiilto illusia 10 lattianpesuaine 1l

Kiilto illusia 10 lattianpesuaine 1l

Kiilto illusia 10 on kaikille koville lattiamateriaaleille soveltuva puhdistus- ja hoitoaine. varsinkin käsittelemättömille lattiamateriaaleille sopiva aine käy niin puhdistushoitoon kuin hoitokiillotukseen sekä käsi- että konemenetelmin. heikosti emäksinen, hajusteeton, tensidipohjainen ja kerrostumaton tuote korjaa kulumia ja helpottaa ylläpitosiivousta. ympäristöystävällisellä, kotimaisella tuotteella on sekä allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksyntä että joutsenmerkki. myyntierä: 1 / 6.


12281
Kiilto plusclean yleispesuaine 5l

Kiilto plusclean yleispesuaine 5l

Kiilto plusclean on heikosti emäksinen yleispuhdistusaine kaikille vettä kestäville pinnoille. natura-tuotesarjaan kuuluva puhdistusaine on valmistettu uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista. kiilto plusclean on tutkittu ja todettu sisäilman kannalta hyväksi vaihtoehdoksi. tuote sopii kaikille vettä sietäville pinnoille, myös vahatuille ja maalatuille pinnoille. plusclean soveltuu erinomaisesti keittiöiden ja kosteiden tilojen puhdistukseen sekä astioiden pesuun. kiilto plusclean poistaa myös esim. lyijy- ja värikynien jäljet pöytäpinnoista. hajusteettomalla ja väriaineettomalla tuotteella on sekä allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksyntä että joutsenmerkki. ph 10. myyntierä: 1 / 3.


35723
Kiilto stain tahranpoistoaine 750ml

Kiilto stain tahranpoistoaine 750ml

Kiilto stain on käyttövalmis tahranpoistoaine, joka soveltuu sekä koville pinnoille että tekstiileille. tehokas ja helppokäyttöinen aine suihkutetaan suoraan tahralle, ja pinta pyyhitään puhtaaksi kostutetulla pyyhkeellä. hajustamaton. ph 10. myyntierä: 1 / 12.


2483
Kiilto superquick spurt yleispuhdistusaine 750ml

Kiilto superquick spurt yleispuhdistusaine 750ml

Kiilto superquick spurt on käyttövalmis, nopea ja tehokas yleispuhdistusaine kaikille vettä sietäville pinnoille. esimerkiksi lasi- ja teräspinnoille soveltuva aine tekee säännöllisesti käytettynä pinnasta likaa hylkivän ja antistaattisen. superquick spurt poistaa tehokkaasti sormenjäljet, ei jätä raitoja tai harmautta eikä vaadi huuhtelua. natura-tuotesarjaan kuuluva puhdistusaine on valmistettu uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista. tuotteella on sekä allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksyntä että joutsenmerkki. ph 10,5. myyntierä: 1 / 6.


18268
Kiilto teho a 100 yleispuhdistusaine 5l

Kiilto teho a 100 yleispuhdistusaine 5l

Kiilto teho a 100 on tehokas yleispuhdistusaine erittäin likaisten kovien pintojen ylläpitosiivoukseen. heikosti emäksinen puhdistusaine soveltuu sekä käsi- että konemenetelmiin ja sopii myös aroille materiaaleille. hajustettu, väriaineeton aine toimii parhaiten lämpimässä vedessä ja tehoaa erinomaisesti noki- ja partikkelilikaan. ympäristöystävällisellä tuotteella on sekä joutsenmerkki että avainlippu. tuotteen ph 10.5, käyttöliuoksen ph 9.5. myyntierä: 1.


2480
Kiilto unidrop yleispuhdistusaine 1l

Kiilto unidrop yleispuhdistusaine 1l

Kiilto unidrop on neutraali yleispuhdistusainetiiviste kaikkien vettä sietävien pintojen puhdistukseen. matalavaahtoinen tiiviste sopii sekä käsi- että konemenetelmiin. monipuolisen pesuaineen annostusta muuttamalla voidaan poistaa erittäin pinttynytkin lika. soveltuvia käyttökohteita ovat esimerkiksi astioiden käsinpesu, siivoustekstiilien ja moppien pesu, ja tussitaulujen puhdistaminen. joutsenmerkityn tuotteen kaikki ainesosat ovat peräisin uusiutuvista luonnonvaroista. aine ei sisällä väri- eikä säilöntäaineita. ph 9. myyntierä: 1 / 6.


24296
Lyreco eko lattianpesuneste 5l

Lyreco eko lattianpesuneste 5l

Lyreco eko -lattianpesuaine puhdistaa tehokkaasti kaikki vettä kestävät pinnat. raikkaan tuoksun jättävää ainetta ei tarvitse huuhdella. pesuneste on valmistettu kasvisperäisistä raaka-aineista. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. ph 6,25. myyntierä: 1 / 12.


24295
Lyreco eko yleispuhdistusaine 5l

Lyreco eko yleispuhdistusaine 5l

Lyreco eko yleispesuaine sopii kaikille vettä sietäville pinnoille. hellävarainen pesuaine puhdistaa ja poistaa kalkkia tehokkaasti ja jättää jälkeensä raikkaan sitruunaisen tuoksun. tuote on valmistettu kasvisperäisistä raaka-aineista. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. ph 10,5 myyntierä: 1 / 4.


37583
Lyreco pro annostelupumppu 5 litran kanisteriin

Lyreco pro annostelupumppu 5 litran kanisteriin

Lyreco pro on helppokäyttöinen 30 ml annostelupumppu 5 litran kanistereille. pumpun mukana tulee kolme erilaista kiinnityskorkkia, joista löydät sopivan kaikkiin yleisimpiin kanisterimalleihin. kanisterin korkeus enintään 30,5 cm. myyntierä: 1 / 100.


37585
Lyreco pro keittiönpuhdistusaine 750ml

Lyreco pro keittiönpuhdistusaine 750ml

Kätevässä käyttövalmiissa 750 ml suihkepullossa oleva lyreco pro on ammattikäyttöön kehitetty, raikas keittiötilojen puhdistusaine vedenkestäville pinnoille. se ei jätä jäämiä pintoihin, joten erillistä huuhtelua ei tarvita. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 12.


37581
Lyreco pro lattianpesuaine jaksoittaiseen käyttöön 5l

Lyreco pro lattianpesuaine jaksoittaiseen käyttöön 5l

Lyreco pro on ammattikäyttöön kehitetty, raikas männyntuoksuinen lattianpesuaine kaikille vettä kestäville pinnoille. se ei jätä jäämiä pintoihin, joten erillistä huuhtelua ei tarvita. ainetta käytetään jaksottaiseen lattioiden peruspesuun ja se sopii sekä käsi- että konepesumenetelmiin. laimennettava tiiviste. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 4.


37582
Lyreco pro lattianpesuaine päivittäiseen käyttöön 5l

Lyreco pro lattianpesuaine päivittäiseen käyttöön 5l

Lyreco pro on ammattikäyttöön kehitetty, raikas männyntuoksuinen lattianpesuaine kaikille vettä kestäville pinnoille päivittäiseen käyttöön. se kuivuu nopeasti eikä jätä jäämiä pintoihin, joten erillistä huuhtelua ei tarvita. laimennettava tiiviste. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 4.


37576
Lyreco pro yleispesuaine 1l

Lyreco pro yleispesuaine 1l

Lyreco pro on ammattikäyttöön kehitetty, raikas sitruksen tuoksuinen yleispuhdistusaine kaikille vettä kestäville pinnoille. se ei jätä jäämiä pintoihin, joten erillistä huuhtelua ei tarvita. yleispesuaine sopii esimerkiksi toimistokalusteiden, ovenkahvojen ja ikkunalautojen puhdistukseen. sopii erinomaisesti myös lasipinnoille. laimennettava tiiviste. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 12.


37575
Lyreco pro yleispesuaine 5l

Lyreco pro yleispesuaine 5l

Lyreco pro on ammattikäyttöön kehitetty, raikas sitruksen tuoksuinen yleispuhdistusaine kaikille vettä kestäville pinnoille. se ei jätä jäämiä pintoihin, joten erillistä huuhtelua ei tarvita. yleispesuaine sopii esimerkiksi toimistokalusteiden, ovenkahvojen ja ikkunalautojen puhdistukseen. sopii erinomaisesti myös lasipinnoille. laimennettava tiiviste. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 4.


37584
Lyreco pro yleispesuainespray 750ml

Lyreco pro yleispesuainespray 750ml

Kätevässä käyttövalmiissa 750 ml suihkepullossa oleva lyreco pro on ammattikäyttöön kehitetty, raikas sitruksen tuoksuinen yleispuhdistusaine kaikille vettä kestäville pinnoille. se ei jätä jäämiä pintoihin, joten erillistä huuhtelua ei tarvita. yleispesuaine sopii esimerkiksi toimistokalusteiden, ovenkahvojen ja ikkunalautojen puhdistukseen. soveltuu erinomaisesti myös lasipinnoille. ympäristöystävällisellä tuotteella on eu-ympäristömerkki. myyntierä: 1 / 12.




Näytä vain tuoteryhmät